Son dakika! Ekonomi eleştirilerine Bahçeli'den cevap: 2023 vizyonunu kundaklayamayacaklar

Son dakika! Ekonomi eleştirilerine Bahçeli'den cevap: 2023 vizyonunu kundaklayamayacaklar

Son dakika haberi... MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın 2023 vizyonunu kundaklamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.

Cumhurbaşkanı kararıyla Merkez Bankası başkanlığına Şahap Kavcıoğlu'nun atanması sonrası bugün piyasaların açılmasıyla fırlayan döviz kurları eleştirilere neden oldu. 

Eleştiriler sonrası ilk açıklamayı yapan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Piyasaların etkin ve sağlıklı işleyişini son derece önemsiyoruz. Serbest piyasa mekanizmasından herhangi bir taviz kesinlikle söz konusu olmayacak, liberal kambiyo rejimine kararlılıkla devam edilecek" demişti.

Bakan Elvan'dan sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de ekonomi eleştirilerine yanıt verdi.

"BULANIK ZİHNİYETLERE ASLA FIRSAT VERİLMEYECEKTİR"

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Milliyetçi Hareket Partisi, milletimiz ne diyorsa, neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa, ahlaklı ve ilkeli siyasetini o yönde icra edecektir. Yegâne geçim kapısı dedikodu olanların algı oyunlarına, sosyal medyadan ahkam kesen bozguncu odaklara, yalanı ve demokrasi kalpazanlığını meslek edinmiş bulanık zihniyetlere asla fırsat verilmeyecektir.

"2023 VİZYONUNU KUNDAKLAYAMAYACAKLAR"

Cumhur İttifakı’nın 2023 vizyonunu kundaklamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu kapsamda tüm parti teşkilatlarımızın bu duyarlılıkla çalışmalarına devam edeceğine inancım tamdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN