10.000 TL altında emekli maaşı olanlara müjde! 6.750 TL hesapları yatırılıyor! Hemen kontrol edin

10.000 TL  altında emekli maaşı olanlara müjde! 6.750 TL hesapları yatırılıyor!  Hemen kontrol edin

Emekli vatandaşlara yeni açıklamalar peş peşe geliyor. 10.000 TL altında emekli maaşı bulunan kişilere 6.750 TL ek ödeme yapılacağı belirtildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’nda emekli olan vatandaşlara emeklilik paketi hazırlandığı duyuruldu. Tek şart Yapı Kredi müşterisi olmanız. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi müşterisi olan kişilerin yararlanabileceğim yeni kampanya detayları belli oldu. Yapı Kredi mobil bireysel internet şubesi üzerinden maaş taşıma işlemlerinin yapılabileceği aktarılırken 444 0 444 / 0850 222 0 444 numaraları üzerinden de müşteri iletişim merkezi ile birlikte kampanyaya katılım sağlanabileceği vurgulandı. Yalnızca nüfus cüzdanı ile birlikte Size en yakın şubeye giderek ya da e-devlet sistemi üzerinden SGK emeklilik maaşınızı Yapı Kredi'ye taşıma işlemine gerçekleştirebilirsiniz.

yapi-kredi-1.jpg
Yapı Kredi mobil müşterisi olmayan kişilerin Yapı Kredi mobil uygulamasını indirerek emekli maaş taşıma işlemlerini tamamlayabileceği belirtildi. E-devlet ya da SGK müdürlükleri üzerinden maaş taşıma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

30 Nisan 2023 tarihine kadar maaşını SGK'ya taşıyan emekliler için 8.500 TL'ye Varan nakit promosyon fırsatı sağlanacağı belirtildi. Promosyon kampanyası kapsamında ödenecek tutarlar şu şekildedir:

yapi-kredi.jpg

Emekli maaşı aylık 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL,
3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL,
7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL,
10.000 TL’nin üzerindeyse 7.500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu.
Kampanya detayları belli oldu

Yapılan açıklama kapsamında ek ödül taahhütnamesini imzalayan müşterilerin 60 gün içerisinde 2 yeni otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 250 TL Ek nakit ödeme yapılacağı belirtildi.

yapi-kredi-promosyon.jpg

Kampanya başlangıç tarihi kapsamında ek ödül taahhütnamesi imzalayan müşterilerin ilk maaş ödemeleri için 3 ay devam edecek şekilde 0 faiz imkanı ile 2000 TL'ye kadar esnek hesap limitinden yararlanabileceği duyuruldu.


6 Nisan-30 Nisan 2023 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kartı ile 6 Haziran 2023 tarihine kadar 500 TL harcama yapan müşterilere 750 TL nakit promosyon ödemesi sağlanacak. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.


Kampanya kapsamında ek ödül sağlanacağı belirtilirken kampanya detaylarını öğrenmek isteyen müşterilerin Yapı Kredi Bankası üzerinden detayları öğrenebileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN