102 bin TL’ye 3 tane ev satın aldı! Bakın nasıl yapmış?

102 bin TL’ye 3 tane ev satın aldı! Bakın nasıl yapmış?

Yüksek ev fiyatlarından dolayı bir adam Avrupa ülkesinden her biri 102 bin TL’ye 3 tane ev aldı. Bakın o evleri nasıl almayı başardı?

Bir İskoç adam, Birleşik Krallık’ta ev fiyatlarının yüksek olması nedeniyle ev alamadığını ve bunun yerine Bulgaristan’dan üç ev satın aldığını anlatarak dikkat çekti. Adam 102 Bin TL değerinde ev almayı başardı.

Rob Davies adlı bir teslimat şoförü, uzun bir süredir yurt dışında ev satın alma arayışında olduğunu ve Bulgaristan’daki Golyamo Krushevo’da bulunan devasa bir eve rastladığını belirtti.

img-6613.jpeg

Birleşik Krallık’ta ev satın alamadığı için yurt dışına yönelen Davies, sonunda eBay üzerinden Bulgaristan’da bulunan ve her biri yaklaşık 102 bin TL (3.000 Euro) karşılığında olan üç ev satın almayı başardı.

Ancak mülkte banyo, mutfak, pencere, elektrik veya akan su bulunmaması ve terk edildiğine inanılması nedeniyle genç adamın büyük bir işle uğraşması gerekiyor.

Buna rağmen Davies, kararından pişmanlık duymadığını ve ailesinin geleceğine yatırım yaptığına inandığını söyledi. “Temelde çatılı dört duvardan oluşuyordu ama bizimdi. Gerçekten gitmek harika hissettirdi, bir mülk istiyoruz, bunu Birleşik Krallık’ta yapamayız.” şeklinde konuşan adamın hikayesi bir TV programında da yer aldı.

Davies, 2023 yılında ilk evi satın aldıktan sonra köye aşık oldu ve çocuklarına bir miras bırakma düşüncesine kapıldı. Bu da onu bölgede iki daha mülk satın almaya yönlendirdi. Evlerin maliyeti sırasıyla 51 bin TL (1500 Euro ) ve 102 bin TL (3000 Euro ) olduğundan, bunları da satın alabildi ve şimdi mutlu bir şekilde evlerini inşa etme sürecinde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN