Fulya Öztürk’ü arayan esrarengiz kişi: Kendine dikkat et!

Fulya Öztürk’ü arayan esrarengiz kişi: Kendine dikkat et!

CNN muhabiri Fulya Öztürk, kendisini 02-21 numaralı bir hattın aradığını ve kısık sesle ‘Kendine dikkat et!’ dediğini söyledi. Gazze sınırında haber takibi yapan Öztürk, numaranın geri aranmadığını da belirtti. İşte Fulya Öztürk’ün başına gelen esrarengiz olay

İsrail- Filistin savaşını takip eden CNN muhabir Fulya Öztürk, savaş ortasında kendisini esrarengiz bir numaranın aradığını iddia etti. Sosyal medya hesabından numarayı paylaşan Öztürk, telefondaki kişinin kısık sesle kendisini uyardığını söyledi.

img-6689.jpeg

SAVAŞ ORTASINDA ARAYAN ESRARENGİZ KİŞİ KİM?

CNN’in başarılı muhabiri Fulya Öztürk, İsrail- Filistin savaşını CNN ekranlarından aktarmaya devam ediyor. Savaş alanında olan Öztürk, kendisini 02-21 numaradan birisinin aradığını belirtti.

Kim olduğunu bilinmeyen kişinin kendisini kısıkla sesle aradığını ‘İsrail’de misin? Kendine dikkat et! Seni yine arayacağım’ dediğimi iddia etti.

ÖZTÜRK, X’DEN ŞU PAYLAŞIMI YAPTI:

Arkadaşlar önemli bir konu var

Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum
Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar

Kısık sesli bir adam İsrail’de misinn dedi
Kendine dikkat et yine arayacağım dedi.
Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar.

Bu ne demek?

Fulya Öztürk’ün bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Öztürk, aynı numaranın tekrar aradığını ve geri dönüş yaptığın da ise numaraya ulaşılmadığını da ekledi. Bunun yanı sıra Öztürk, fotoğraflarının da Telegram sayfalarında yayınladığını belirtti.

İŞTE FULYA ÖZTÜRK’ÜN O PAYLAŞIMLARI

img-6686.jpegimg-6687.jpegimg-6688.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN