30 Haziran'a kadar geçerli! Karşılıksız 1000 TL ödeme! Herkes banka kartını kontrol etsin

30 Haziran'a kadar geçerli! Karşılıksız 1000 TL ödeme! Herkes banka kartını kontrol etsin

Haziran ayı ile birlikte kampanyalarda peş peşe açıklanmaya başladı. 30 Haziran'a kadar geçerli olacak yeni kampanya kapsamında 1.000 TL hediye edilecek. İşte kampanya detayları…

Haziran ayı kapsamında bankaların yarışı da kaldığı yerden devam ediyor. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında Bankkart ile beyaz eşya, elektronik eşya sektöründe yapılan tek seferde yapılan 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1.000 TL Bankkart lira hediye edilecek. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda kampanyanın 1 Haziran ile 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olduğu belirtildi. İşte kampanya detayları…

BANKKART'TAN 1000 TL HEDİYE

Yapılan açıklamalar kapsamında kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin Bankkart ile Bankkart anlaşması bulunan beyaz eşya ve elektronik eşya sektöründe yer alan üye işyerlerinden Bankkart POS cihazı üzerinden tek seferde yapılacak 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1000 TL Bankkart Lira kazanabileceği belirtildi.

ziraat-beyaz-esya.jpg

Ana faaliyeti beyaz eşya sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılan alışverişler ise kampanya dahilinde yer almıyor. Yapılan açıklama doğrultusunda kampanyaya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşterilerin de katılabileceği belirtildi.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

  • Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında kampanyanın müşteri bazında olduğu ve bir müşterinin kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabileceği belirtirdi.
  • Her müşterinin kazanabileceği maksimum tutar 1000 TL olarak belirtildi.
  • Kampanya şartlarını sağlayan müşterilerin ödülleri anında kartlarına tanımlanacak.
  • Harcamalar kapsamında Bankkartın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılan işlemler dikkate alınacaktır.

ziraat-bankkart-kampanya.jpg

  • Katılım yalnızca asıl kart sahibi müşteriler için geçerli olacak.
  • E-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanya kapsamında yer almıyor.
  • Karta para yükleme , nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri de kampanya kapsamında yer almayacak.
  • Kampanya süresi içerisinde yapılan işlemlerin iade ya da iptal durumlarında ise kartları tanımlanan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Hesapta yeterli Bankart Lira bulunmaması durumunda ise ödemeler kredi kartına borç olarak yansıtılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN