ABD'li dev bankadan altın için rekor tahmin: Bu rakamı görecek!

ABD'li dev bankadan altın için rekor tahmin: Bu rakamı görecek!

ABD'li bankacılık devi Citi, Ortadoğu'da İran-İsrail savaşı kapıda söylentisiyle beraber altın fiyatları tahminini güncelledi. Banka, altının önümüzdeki 6-18 ay içinde 3 bin dolara yükselebileceğini öngörüyor.

ABD merkezli bankacılık devi Citi'nin altın tahmini dikkat çekti. Citi, gelecek 6-18 ay için ons altın fiyatını revize etti. Banka yeni tahminini 3 bin dolar olarak açıkladı.

Bu yılın ikinci yarısından itibaren altın fiyatlarının 2 bin 500 doları aşmasını bekleyen Citi, 2 bin 500 doların aşılmasıyla birlikte güçlü bir alım desteği oluşacağını belirtti.

2025 yılı için de altın için banka tahminini 2 bin 875 dolar olarak belirledi.

ABD merkezli yatırım bankası Bank of America da, gümüşün 30 doları, ons altının 3 bin doları aşacağını tahmin etmişti. bakır fiyatlarının 2025 yılında ton başına ortalama 10 bin 750 dolar, 2026 yılında ise 12 bin dolara yükseleceğini tahmin etti. Alüminyum için fiyat tahmini ise 2 bin 250 dolar olarak gerçekleşti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN