Ajda bilezik alamayan bunu alsın! Yeni moda kibrit çöpü bilezik fiyatları: Gören eşini alıp kuyumcuya koşacak

Ajda bilezik alamayan bunu alsın! Yeni moda kibrit çöpü bilezik fiyatları: Gören eşini alıp kuyumcuya koşacak

Altın fiyatlarındaki yükselişin ardından vatandaşlar da bütçesine uygun seçenekleri araştırmaya başladı. Hem kazandırsın hem de uygun fiyatlı olsun diyenlerin yeni tercihi kibrit çöpü bilezik oluyor. Ajda bilezik alamayanlar son trend kibrit çöpü bilezik almaya çıktı. İşte kibrit çöpü bilezik fiyatları…

Türkiye'de yatırım denildiğinde akla ilk gelen materyal tabii ki de altın oluyor. Hem estetik hem de bütçesine uygun bir seçenek arayanların yeni favorisi kibrit çöpü bilezik oluyor. Ajda bilezik ve kibrit çöpü bilezik arasındaki farklarda merak ediliyor. Altın fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken vatandaşlar da daha uygun fiyatlı olan ürünleri tercih ediyor. Son günlerin trendi Ajda ve kibrit çöpü bilezik fiyatları da merak konusu oluyor.

AJDA VE KİBRİT ÇÖPÜ BİLEZİK ARASINDAKİ FARKLAR NELERDİR?

Son günlerin en çok tercih edilen ürünleri haline gelen kibrit çöpü ve Ajda bilezik arasındaki farklarda merak ediliyor. 22 ayar Ajda bileziğin üzerine Belirli aralıklarla nokta kalem işaretlemesi yapılarak kibrit çöpü bilezikler üretilmektedir. 22 ayar Ajda bileziklerle aynı olan kibrit çöpü bileziklerde en az 7 gram olarak üretiliyor.

kibrit-copu-bilezik.jpg

KİBRİT ÇÖPÜ BİLEZİK FİYATLARI NELERDİR?

  • Kibrit Çöpü 22 Ayar Altın Bilezik 8 gr. :17.753,90 TL
  • Kibrit Çöpü 22 Ayar Altın Bilezik 7 Gr.: 15.382,90 TL
  • Kibrit Çöpü 22 Ayar Altın Bilezik (3*13) 39 gr.: 85.875,90 TL
  • Ajda Kibrit Çöpü 22 Ayar Bilezik Altın (3*12) 36 gr. :79.291,90 TL
  • Kibrit Çöpü Ajda 22 Ayar Altın Bilezik 15 Gr.: 33.132,90 TL
  • Kibrit Çöpü 22 Ayar Altın Bilezik 10 gr.: 22.150,90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN