Akaryakıt fiyatlarında alay konusu olan indirim! Benzin fiyatları güncellendi, 23 Şubat güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında alay konusu olan indirim! Benzin fiyatları güncellendi, 23 Şubat güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar sürücülerin kafasını karıştırmaya devam ediyor. Neredeyse her gün gelen indirim ve zam haberleri ile fiyat tarifesini takip etmek gittikçe zor bir hal almaya başladı. Brent petrol varil fiyatındaki düşüş ile birlikte akaryakıt fiyatlarında da indirim görüldü. Motorin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmazken benzin komik bir rakam ile indirime gitti. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Akaryakıt Fiyatları Güncellendi!

Ülke gündeminden düşmeyen akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Neredeyse her geçen gün değişen akaryakıt fiyatları sürücüleri isyan eşiğine getirdi. Gelen zam ve indirim haberleri üzerine fiyat tarifesini takip etmekte zorlanan sürücüler akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tarifesini görünce şaşkına dönüyor.

Hayatımızda rutin bir hale gelen akaryakıt fiyat değişimi araç sahiplerinin ilgi odağı oluyor. İki hafta öncesinde indirim uygulanan benzin ve motorin fiyatlarında geçtiğimiz hafta tekrardan zam gelmişti. Gelen zam üzerine ise tekrardan indirim geldi.

Bugün itibariyle gelen benzin indirimi ise sosyal medyada alay konusu oldu. Gelen zamma göre gelen indirimlerin oldukça düşük olması araç sahiplerine isyan ettirdi. Benzin fiyatlarına gelen indirim sonucunda araç sahipleri sevinemedi.

suruculere-mujde-500-tllik-akaryakit-indirimi-basladi-1.png

Benzine Fiyatlarında Komik İndirim!

Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte fırlayan akaryakıt fiyatlarının eski fiyatlarına dönmesi ümit ediliyor. Fakat uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre pek mümkün değil. Pandemi dönemi ile birlikte büyük bir yükselişe imza atan akaryakıt fiyatları, Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş ile birlikte zirveyi gördü.

Küresel olaylar ile birlikte artış gösteren brent petrol varil fiyatı ve dolar kuru sonrasında benzin fiyatlarının önünde kimse duramadı. Geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile birlikte benzinin litre fiyatına indirim yapıldı. 48 kuruşluk indirim alan benzin fiyatları alay konusu oldu.

akaryakit.jpg

İstanbul 23 Şubat Güncel Akaryakıt Fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası benzinin litre fiyatı: 20,39 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorinin litre fiyatı: 21,22 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzinin litre fiyatı: 20,45 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorinin litre fiyatı: 21,29 TL

Ankara 23 Şubat Güncel Akaryakıt Fiyatları

Ankara benzinin litre fiyatı: 20,76 TL

Ankara motorinin litre fiyatı: 21,63 TL

İzmir 23 Şubat Güncel Akaryakıt Fiyatları

İzmir benzinin litre fiyatı: 20,69 TL

İzmir motorinin litre fiyatı: 21,68 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN