Metro İstanbul’dan ücretsiz hizmet! 1 Temmuz’da başlıyor! Başvuru yapan önceliği kapıyor

Metro İstanbul’dan ücretsiz hizmet! 1 Temmuz’da başlıyor! Başvuru yapan önceliği kapıyor

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara sevindiren açıklama Metro İstanbul'dan geldi. İstanbul'da yaşayanlar yaz geldiğini anlayacak. İlk başvuruyu yapan önceliği de kapıyor.1 Temmuz'da başlayacak. İşte tüm detaylar…

Metro İstanbul bu yaz çocukların sevinci olacak. İstanbul'da yaz boyunca devam edecek yaz okulu için başvuruların online kayıtların başladığını duyurdu. Grup grup ayrılan öğrenciler yaz tatilinin tadını doyasıya çıkaracak. İlk başvuruyu yapan önceliği de kapıyor. İşte tüm detaylar…

1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Metro İstanbul yaz okulu için online kayıtların başladığını duyurdu. 1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler ile tüm çocuklar yaz bitsin istemeyecek. Eğlenceli etkinliklerle birlikte etkileşimli öğrenme ve unutulmaz anılarla dolu bir deneyim yaşayacak olan öğrenciler yazı doyasıya geçirecek.

Metro İstanbul Yaz okuluna katılım sağlamak isteyenlerin https://metro.istanbul/yazokulu/YazOkuluBilgilendirme adresi üzerinden yapılan ön kayıt işlemlerinin ardından 25 Haziran'a kadar gerçekleştirilecek online kayıtlar ile birlikte kurslara katılım sağlayabilecek. Esenler Yerleşkesi’nde ıslak imzalı belgelerin teslimi için 25 Haziran'a kadar süre verilirken tüm işlemlerde tamamlanmış olacak. Kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacaktır.

Mavi zemin üzerindeki görselin üst bölümünde Metro İstanbul Yaz Okulu’nun 6-9 ve 10-12 yaş arasındaki çocuklara ve ebeveynlere 50 kişilik gruplar olmak üzere 09.00-12.30 ile 13.00-16.30 saatleri arasında iki grup öğrenci ile yapılacağı görünüyor. Görselin orta bölümünde çocuk programındaki etkinliklerde robotik kodlama, aikido, bilim deney atölyesi, atletizm, karikatür, origami, metro öğreniyorum, geri dönüşüm atölyesi, itfaiye, badminton, voleybol, bilim otobüsü, m-çiftçi, çocuk korosu, basketbol ve robot yapımı dersleri verileceği yer alırken ebeveynler için ise toprak saksı atölyesi, yüz yogası ve seminerler yapılacağı görünüyor. Ayrıca 1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında 4 grup öğrencinin ağırlanacağı bilgisi bulunuyor. Görselin alt bölümünde ise mor zemin üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ve Metro İstanbul’un logoları ile iş ortaklarının bilgisi yer alıyor. Ek olarak detaylı bilgi için 0 850 252 88 00 telefon numarası üzerinden bilgi alınabileceği görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN