Akaryakıt Fiyatlarında Görülmemiş İndirim! Benzin ve Motorine İndirim Yapıldı: İşte Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt Fiyatlarında Görülmemiş İndirim! Benzin ve Motorine İndirim Yapıldı: İşte Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artış araç sahiplerini kampanya araştırmalarına itti. Yapılan kampanyalarla en azından daha ucuz akaryakıt almak isteyen kişiler Vakıfbank'ın akaryakıt kampanyalarını sorgulamaya başladı. Vakıfbank'tan yapılan son kampanya ise yüzleri güldürecek. Akaryakıt fiyatları için kampanya başlatan Vakıfbank, kampanyaya katılanlara 60 TL puan verileceğini duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Peş peşe akaryakıta gelen zamların ardından vatandaşlar bankalar tarafından yapılan akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Vakıfbank'tan gelen son kampanya yüzleri şimdiden güldürdü. Yapılan açıklamada akaryakıt fiyatları için bir kampanya başlatıldığı ve kampanyaya katılanlara 60 TL puan verileceği bildirildi. Yani bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve 60 TL indirim uygulanacak. İşte kampanyanın detayları...

AKARYAKIT ALIRKEN 60 TL İNİDİRM UYGULANACAK

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada kampanyanın müşteri bazında geçerli olduğunu ve ek kart ile yapılan alışverişlerin kampanyaya dahil olduğu belirtildi. Aynı zamanda bir müşteri en fazla 60 TL Worldpuan kazanabilir. Yani kısacası 350 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacak.

a5-51.jpg

KAMPANYAYA NASIL DAHİL OLABİLİRİM?

Peki kampanyaya nasıl dahil olunacak? Katılmak için VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlıya biliyorsunuz. Aynı zamanda kampanya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, e-ticaret, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değil.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şöyle denildi:

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 7 Eylül 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Eylül 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Eylül 2022 tarihinde geri alınacaktır. Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

a6-35.jpg

19 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL GÜNCEL FİYATLAR

  • İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 21.14 TL/LT
  • İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 23.18 TL/LT
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 11,1 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 21.13 TL/LT
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 23.15 TL/LT
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 11,35 TL

ANKARA GÜNCEL FİYATLAR

  • Ankara’da benzin litre fiyatı 21.25 TL/LT
  • Ankara’da motorin litre fiyatı 23.27 TL/LT
  • Ankara’da LPG litre fiyatı 11.37 TL

İZMİR GÜNCEL FİYATLAR

  • İzmir’de benzin litre fiyatı 21.26 TL/LT
  • İzmir’de motorin litre fiyatı 23.28 TL/LT
  • İzmir’de LPG litre fiyatı 11,04 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN