Akaryakıt fiyatlarında liste değişti! İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin, LPG fiyatları güncellendi

Akaryakıt fiyatlarında liste değişti! İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin, LPG fiyatları güncellendi

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Brent petrol varil fiyatından yaşanan dalgalanma akaryakıt fiyatlarına etki ederken geçtiğimiz günlerde benzine büyük bir zam yapılmıştı. Gelen zam sonrası benzin ve motorine büyük indirim gelmişti. 14 ay sonra motorin fiyatları bu seviyelere kadar geriledi. Peki benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Mayıs Perşembe günü benzin, motorin ve LPG litre fiyatları...

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Doların Türk Lirası karşısında dalgalanma ile birlikte akaryakıt fiyatları değişiyor. Petrol fiyatlarındaki oynamalar sonrası benzine okkalı zam gelmişti. Gelen zam sonrası beklenen indirin haberi geldi. Motorin ve benzin fiyatlarına büyük indirim! 14 ay sonra fiyatlar bu seviyeye düştü. Peki 11 Mayıs 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

AKARYAKIT FİYATLARINA ÇİFTE ZAM!

Benzin ve motorin fiyatları sürücüler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Brent petroldeki yükseliş ile birlikte akaryakıt fiyatlarına okkalı zam geldi. Gece yarısı benzine 42 kuruş, motorine de 66 kuruş zam geldi. Zamlı fiyatlar pompaya yansıdı.

jhjhjhj-13.jpg

Gelen zam sonrası araç sahipleri güncel benzin ve motorin fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki 11 Mayıs 2023 Perşembe günü benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? Motorinin litresi ne kadar?

11 MAYIS 2023 PERŞEMBE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 19.76 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 18.57 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10.25 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.16 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 18.99 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10.52 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 19.74 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 18.33 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 10.45 TL

gfgfgf-2023-05-11t142959-451.jpg

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 20.14 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 19.08 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN