Akaryakıt fiyatlarında tarife değişti! Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat: İşte yeni fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarında tarife değişti! Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat: İşte yeni fiyat listesi

Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik sürerken, doların Türk Lirası karşısındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Son günlerde akaryakıt sektöründe yaşanan fiyat oynaklıkları nedeniyle gece yarısı benzine büyük bir zam yapılmıştı. Ancak daha sonra motorin ve benzin fiyatlarında önemli indirimler gerçekleşmişti. Ne yazık ki, bu sefer motorine zam yapıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Son günlere gelindiğinde benzin fiyatlarında bir artış yaşandı. Geçtiğimiz günlerde benzin fiyatlarına 76 kuruşluk bir zam yapıldı ve bu yeni fiyatlar da akaryakıt istasyonlarında uygulanmaya başlandı. Artan petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, benzinin litre fiyatını etkileyen faktörler arasında yer alıyor.

3 BÜYÜK KENTTE AKARYAKIT FİYATLARI

akaryakıt

25 Mayıs Cuma günü İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzinin fiyatı 20.52 Türk Lirası, motorinin litre fiyatı ise 19.33 Türk Lirası olarak belirlendi. LPG'nin litre fiyatı ise Anadolu Yakası'nda 10.25 Türk Lirası olarak açıklandı.

26 Mayıs Cuma günü ise İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzinin fiyatı 20.57 Türk Lirası, motorinin litre fiyatı ise 19.39 Türk Lirası olarak güncellendi. Avrupa Yakası'nda LPG'nin litre fiyatı ise 10.52 Türk Lirası olarak belirlendi.

Ankara'da benzin litre fiyatı 20.92 Türk Lirası, motorin litre fiyatı ise 19.75 Türk Lirası olarak güncellendi. Ankara'da LPG'nin litre fiyatı ise 10.45 Türk Lirası olarak açıklandı.

İzmir'de benzin litre fiyatı 20.90 Türk Lirası, motorin litre fiyatı ise 19.84 Türk Lirası olarak güncellendi. İzmir'de LPG'nin litre fiyatı ise 11,04 Türk Lirası olarak belirlendi.

Akaryakıt fiyatlarındaki bu değişimler, petrol piyasalarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişimlerden etkilenmektedir. Tüketiciler, güncel fiyatları takip ederek bütçelerini planlama konusunda dikkatli olmalı ve tasarruf sağlayabilecek yöntemleri değerlendirmelidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN