Akaryakıtta 2 lira indirim müjdesi! Sonunda iyi haber geldi… O akaryakıt istasyonunda anında indirim

Akaryakıtta 2 lira indirim müjdesi! Sonunda iyi haber geldi… O akaryakıt istasyonunda anında indirim

Brent petrol ve dolar kurundan etkilenen akaryakıt fiyatlarından sonunda iyi haber geldi. Herkesin beklediği indirim fırsatını o akaryakıt istasyonu duyurdu. Öyle ki oraya giden anında 2 lira indirim fırsatından yararlanacak…

ESMAGÜL KOÇAK

Brent petrol ve dolar kuruna bağlı olarak sürekli artan akaryakıt fiyatları vatandaşın cebini zorlamaya devam ediyor. Her yeni güne indirim umuduyla başlayan milyonlarca sürücü varken, o petrol istasyonundan müşterilerine özel indirim müjdesi geldi…

O İSTASYONA GİDENE MOTORİNDE 2 LİRA İNDİRİM

Class Petrol’den o bölgedeki müşterilerine yeni bir indirim müjdesi geldi. Bugün güzel haberi müşterilerine cep telefonları üzerinden duyuran Class Petrol indirimli akaryakıt alım imkanı sunuyor.

Class Petrol Sefaköy Şubesi’ne özel yapılan indirim kampanyası kapsamında, müşterilere özel motorinin fiyatı 38,99 TL’ye düştü. Eğer siz de Class Petrol müşterisiyseniz, Sefaköy şubesine giderek 2 lira indirimle arabanızın motorin ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

yeni-proje-7.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN