Altın alacaklar dikkat! Altın kahini İslam Memiş elinde gram altın saklayanları uyardı: 14 gün sonra her şey değişecek!

Altın alacaklar dikkat! Altın kahini İslam Memiş elinde gram altın saklayanları uyardı: 14 gün sonra her şey değişecek!

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Ekim ayına kayıplarla başlayan altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Gram altın 1.600-1.700 bandında sıkışırken yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırmaya başladı. Altın alacaklar dikkat! Altın kahini İslam Memiş elinde gram altın saklayanları uyardı. Kimse bu seviyeyi beklemiyordu. Gram altında 14 gün sonra her şey değişiyor!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş uyarı. Altın fiyatları Ekim ayı ile birlikte düşüşe geçerken gram altın ve çeyrek altın fiyatları merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Altın alacaklar dikkat! Altın kahini İslam Memiş elinde gram altın saklayanları uyardı. 14 gün son bomba patlayacak.

ghhg-31.jpg

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT! ALTIN KAHİNİ GRAM ALTIN SAKLAYANLARI UYARDI

Altın kahini İslam Memiş, 'Gram altın TL serbest piyasalarda 1660-1670 lira. 50 liralık makas var. Bunu yatırımcılar göz önünde bulundurmalı' yorumunda bulunarak elinde gram altın saklayanları uyardı. Beklediği yeni seviyeleri duyuran Memiş, şunları söyledi:

"Bant aralığımız 1650-1700 lira olduğu. 1700 altındaki rakamsal değerler, eline yeni TL geçen, altın borcu olan arkadaşlara iyi fırsatlar sunuyor. Düşüşler kalıcı değil. Yıl sonuyla alakalı öngörümde bir değişiklik yok. 2024 yılı sonu öngörüm 2500 lira.

hghghg-2023-10-08t121420-635.jpg

Dolar güçlü duruşunu koruduğu için gram tarafında da sert düşüşler görmüyoruz. 50 liralık değer kaybı oldu, bu da elinde TL bulunduranlara bir fırsat sunmuş oldu. Elinde altın bulunduranlar kesinlikle satmamalı.

"14 GÜN SONRA HER ŞEY DEĞİŞECEK"

14 gün sonra rüzgarın tersine döneceğini, hızlı yükselişlere başlayacağını göreceğiz. Ons gümüş 21.41 dolar. Ons gümüş tarafında 20.80 destek seviyesi. Görünüm kısa vade için düşüş trendinin sonlanacağı yönünde. Hızlı toparlanma bizi bekleyecek. Gram gümüş 19 lira seviyesinde. 18.50 destek seviyesi, yukarıda 20.50 direnç seviyesi var. Elimde TL olsaydı altın ve gümüş tarafında ciddi alımlar yapardım.

Düşüşler kalıcı değil, yukarı yönlü hareketler beklenenden daha sert olacak ve alım fırsatı vermeden yoluna devam edecektir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN