Altın bozacaklar o tarihi bekleyin! Altında atak geliyor... O tarihten sonra bozan paraya para demeyecek

Altın bozacaklar o tarihi bekleyin! Altında atak geliyor... O tarihten sonra bozan paraya para demeyecek

Yatırımcıların merakla beklediği altın değerlendirmesi, uzman isim tarafından geldi. Altın bozdurmak isteyenlere seslenen ünlü ekonomist, tarih vererek işaret etti. Altın fiyatlarında yeni ataklar beklenirken, o tarihten önce bozduranlar, bozdurduklarına pişman olacak. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler ve ileri tarihli gelişmeler, ünlü ekonomist tarafından değerlendirmeye alındı. Ülkemizde sürekli olarak dalgalanmalar yaşayan altın fiyatlarına dair rekor tahmini duyurdu. Altın fiyatlarının o tarihten uçuşa geçeceğinin altını çizdi.

BORSA VE ODLAR NE ALEMDE?

Altın yatırımcılarının merakla beklediği değerlendirmeler, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Haber Global'de yer alan bir habere göre, son gelişmelere dair değerlendirmelerini aktardı. İslam Memiş, gram altın için zirveyi açıklayarak, tarih verdi.

Piyasaya dair değerlendirmelerine BIST 100 endeksinden başlayan Memiş, Borsa İstanbul'un 8265 puanda olduğuna dikkat çekerek, pozitif bir dengede olduğunu açıkladı.

Dolar kurunun son günlerde yükselişte olduğunu belirten uzman isim, Euro - Dolar paritesinde değer kaybı olduğuna dikkat çekti. Euro - TL kurunda ise değer kayıplarının yaşanacağını söyledi. Ons altın fiyatlarında da aynı şekilde değer kaybının olduğunu işaret ediyor.

altin.webp

ONS ALTINDA DESTEK SEVİYESİ

Ons altında yaşanan kayıpların ardından, psikolojik destek 1875 dolar olduğunu söyledi. Bu düşüşlerin orta ve uzun vadeli yatırımcılar için bir alım fırsatı olduğunu belirterek gram altın fiyatlarına dair öngörüsünü paylaştı. Gram altın fiyatlarındaki düşüşlerin hissedilmediğini ifade ederek dolar kurunu işaret etti.

GRAM ALTIN TAHMİNİ GELDİ

Dolar kurunun yüksek olmasıyla birlikte gram altının 1.700 TL seviyelerinde olduğunu belirtti. Orta ve uzun vadeli yatırım düşünenlerin alım fırsatı olarak değerlendirebileceğini söyledi. 2023 yılının sonuna kadar gram altın fiyatlarının 1.800 TL'ye olabileceğine dikkat çekerek tahminlerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN