Altın, dolar değil buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altın sırrı verdi

Altın, dolar değil buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altın sırrı verdi

Son zamanlarda yatırım kıstaslarında altın ivme kazanmaktadır. İnsanlar, altın fiyatlarında kısa süreli bir düşüş gözlemleyerek bu durumu fırsat bilip, yatırımlarını gerçekleştirdi. Bununla beraber, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konuyla ilgili önemli bir beyanı oldu. Memiş, açıklamasında altından daha karlı bir yatırımı ifşa etti.

Altın ve döviz kuru ani ve hızlı bir çıkış sergiledikten sonra, çeşitli uzmanlar peş peşe yorumlarını paylaştı. İslam Memiş de bu hızlanan piyasayla alakalı değerlendirmesini paylaştı. Memiş, bahsettiği yatırımın, altından daha yüksek kar elde etmeye yardımcı olacağını ifade etti.

ALTINDAN DAHA KARLI YATIRIM

Seçim sonrası, vatandaşlar altın ve döviz kurlarının nasıl bir seyir izleyeceğini merak etmekteydi. Altın ve döviz kurundaki ani yükselme ardından hızlı bir düşüş, herkesi endişelendirdi. Altın ve döviz arasındaki farkın azalmaya başlamasıyla, uzmanlar da görüşlerini ardı ardına paylaşmaya başladılar.

Memiş konuyla alakalı, altından daha karlı bir yatırımın olduğunu beyan etti.

3.jpg

ALTINI ALAMAYANLARA ÖNEMLİ MESAJ

Altın alamayanlara seslenen İslam Memiş, o değerli yatırımın ne olduğunu açıkladı. Son birkaç yıldır, gümüş yatırımı hızla yükselirken, Memiş vatandaşları uyararak gümüş hakkındaki görüşlerini paylaştı.

2024 YILINDA DAHA ÇOK KAR SAĞLAYACAK

İslam Memiş gümüş yatırımıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Daha ekonomik ve daha karlı bir yatırım olduğu için gümüş daha fazla tercih edilmekte. Geçtiğimiz yıl gram altın yüzde 43 kar sağlarken, gümüş yüzde 45 kar sağladı. 2023 ve 2024 yıllarında gümüşün performansının altına kıyasla daha üstün olacağını tahmin ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN