Altın dolar Euro çakılıyor! İslam Memiş ‘kaçınılmaz son’ uyarısı! Hemen kurtulun

Altın dolar Euro çakılıyor! İslam Memiş ‘kaçınılmaz son’ uyarısı! Hemen kurtulun

Yeni kabininin açıklanmasından sonra piyasalarda Mehmet Şimşek fırtınası esti. Dolar, Euro, altın da hızla yükseliş devam ederken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten normalleşme mesajı geldi. Dolar Euro ve altında yaşanacakları tek tek açıkladı. Birikim yapanlar dikkat! Düşüş yolda…

Ekonominin başına Mehmet Şimşek’in getirilmesiyle beraber piyasalar hareketlenmeye başladı. Dolar Euro ve altın rekor seviyeleri test etmeye başladı. Peki döviz ve altında yükseliş devam edecek mi? İslam Memiş’ten haftalık analiz geldi. Hızlı bir düşüş trendine giriyoruz!

Borsa, döviz ve emtia fiyatlarında düşüşün kaçınılmaz olduğunu belirten İslam Memiş, 21 TL’yi gören dolar/TL kurunun 20,55 liraya kadar gerileyebileceğini aktardı. Memiş, Doların göreceği alt seviyenin ise 20,25 lira seviyesi olduğunu belirtti.

img-1988-001.jpeg

Memiş, Euro tarafında da geri çekilme olmacağını aktararak,”22,45 lira seviyesinden haftayı tamamlayan avro/TL kurunda 22,50-22,30 lira seviyesine kadar geri çekilmeler mümkün.” Dedi.

ALTIN FİYATLARI DÜŞÜYOR

Euro- dolar atasında kalan yatırımcıya ise Euro’nun karlı olduğunu ifade eden Memiş, altın fiyatlarında da “Önce yükseliş, devamında düşüş trendi devam edebilir.” Diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN