Altın fiyatları rekora koştu! Uzmanlar son alım tarihini verdi: Köprüden önce son çıkış

Altın fiyatları rekora koştu!  Uzmanlar son alım tarihini verdi: Köprüden önce son çıkış

Son dakika! Altın fiyatlarında son düşüş tarihi verildi. Düğün hazırlığı yapan, altın borçlanmalar o tarihi beklesin. İslam Memiş ‘ iyimser hava’ dedi bombayı patlattı. Gram altın 1320 lirayı görürken yatırım için son çıkış yolu verildi. Elinde altın tutan o tarihe kadar beklesin. Altın füze gibi uçacak

Piyasalarda Mehmet Şişmek etkisi yaşanmaya başladı. Döviz ve altın fiyatlarında olağan seyir yaşanırken, hızla yükselişe geçen altın için düşüş tarihi net verildi. İslam Memiş haftalık analizlerini paylaştı. Altın almak ya da satmak isteyenlere son şans tarihini veren Memiş, son düşüş uyarısı yaptı Son 1 hafta!

Altın fiyatları rekor tazelerken, yeni kabinenin açıklanmasıyla beraber piyasalarda fiyatlanmaya başladı. Altın fiyatlarının yükselişi merak konusu olurken İslam Memiş’ten yatırımcı için düşüş sinyali geldi. Memiş, Kar etmek isteyen ve düşüş fiyattan altın almak isteyenler için son çıkış tarihini verdi.


img-1989.jpeg

ALTIN ALMAK İSTEYENLERE SON ŞANS

Ekonomide iyimse havanın yaşanacağını belirten Memiş, “ Bin 358 lira seviyesine gerilemişti. Yine burada devreye girdim benim için gram altın TL fiyatında bin 350 altı seviyelerinde rakam yok. Ons altında düşüş olabilir ancak dolar kurundan destekle gram altını bin 300 liranın altında görmek çok zor.” dedi.

Memiş, Gram altının yaz aylarında ise 1500 lirayı göreceğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN