Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopuyor! Uzman isim son dakika olarak duyurdu: Rakamı duyan kuyumcuya koşuyor!

Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopuyor! Uzman isim son dakika olarak duyurdu: Rakamı duyan kuyumcuya koşuyor!

Altın fiyatlarında sıcak gelişme! FED faiz kararı sonrası hareketlenen altın fiyatları küresel piyasalarda rekora koşmaya devam ediyor. Özellikle gram ve ons altında yaşanan fiyat hareketliliği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ülkemizde yatırım aracı olarak en çok tercih edilen altın fiyatları talep görmeye devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten flaş açıklama geldi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopuyor! Rakamı duyan kuyumcuya koşuyor!

Altın fiyatları hafta sonunda vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. FED faiz kararı sonrası yükselişe geçen ons ve gram altın fiyatlarında rekor üstüne rekor kırılmaya devam ederken gözler uzman isimlerin yorumlarına çevrilmiş durumda. Beklenen açıklama geldi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopuyor! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten flaş açıklama geldi. Rakamı duyan kuyumcuya koşuyor! Gram altında daha önce bu seviyeyi duymadınız. Peki 7 Mayıs 2023 cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri...

ghhggh-36.jpg

Uzmanlar tarafından altın fiyatları için birçok görüş ortaya atılırken rüzgar tersine dönmüş durumda. Ünlü ekonomist uyardı! FED faiz kararı sonrası beklenen açıklama geldi. Son 16 senenin zirve rakamı görüldü. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopuyor!

GÜNLÜK KAYIP 2 BİN DOLARIN ALTINA KADAR DÜŞTÜ

Enflasyondaki yükseliş devam ederken Mayıs ayında istihdam konusundaki iyileşmeler devam ediyor. Bu adımlar altın fiyatlarına direkt olarak yansırken günlük kayıp artarak 2 bin dolar seviyelerine kadar düştü.

TALEP ÇOĞALDI YENİ REKOR GELDİ

FED faiz kararı sonrası hızlı bir yükselişe geçen altın fiyatları rekora doğru gidiyor. Gram altın fiyatı 1.302 TL'ye kadara çıktı. Yatırımcılar ise 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırmaya başladı. Türkiye'de altına olan talep artarken son rakamlara göre külçe formundaki altın yılın ilk çeyreğinde 50 ton olarak tercih edildi.

UZMAN İSİM SON DAKİKA OLARAK DUYURDU: GRAM ALTIN...

Vatandaşlar altın fiyatlarının nasıl ilerleyeceğini merak ederken artan talep sonrası fiyatlar birden fırladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise ons altındaki desteğe değinirken, gram altının daha da arttığını belirtti.

ghhgghgh-34.jpg

7 MAYIS 2023 PAZAR GÜNCEL ALATIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı bugün bin 264 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 265 lirada bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 7 Mayıs 2023 Pazar günü 2 bin 244 liradan geri alınırken, haftanın son gününde satış fiyatı ise 2 bin 318 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 9 bin 168 liradan geri alınırken, 9 bin 306 liradan da satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN