Altında fay kırılıyor! Büyük depreme hazır olun: Haluk Özdil ‘Hep beraber izleyeceğiz’ diyerek rakam verdi

Altında fay kırılıyor! Büyük depreme hazır olun: Haluk Özdil ‘Hep beraber izleyeceğiz’ diyerek rakam verdi

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, Youtube kanalında yaptığı değerlendirmede altın yatırımcılarına seslendi. Altında fay kırıldığını vurgulayan Haluk Özdil ‘Hep beraber izleyeceğiz’ diyerek rakam verdi. İşte Haluk Özdil’in altınla ilgili son değerlendirmesi…

Gram altın yeni haftaya yükselişle başlarken, yatırımcıları yakından ilgilendiren değerlendirme de araştırmacı yazar Haluk Özdil’den geldi. Büyük devletlerin yatırım için altını tercih ettiğini söyleyen Özdil, her kriz ortamında fiziki altının en güvenli liman olduğunu vurguladı.

Özdil, altın fiyatlarının baskın altına alınması için mevduat hesapların kullanıldığını ve buna karşın altındaki yükselişin de devam ettiğini aktardı.

haluk-ozdil-altin-1.jpg

ALTINDA FAY HENÜZ KIRILMADI

Altın fiyatlarını değerlendiren Özdil, altında patlama döneminin daha gelmediğini söyleyerek, “Fay henüz kırılmadı. Enerji toplandı artık kırılması bekleniyor. 31 Mart seçimlerinden hemen sonra altının yükselişini izleyeceğiz. Türkiye son dönemde an çok altın alımı sırasında dördüncü sırada. Dolar ileride bir kağıt parçasını dönüşecek.” şeklinde konuştu.

Kağıt parçasına dönüşmeyecek tek şeyin altın olduğunu da vurgulayan Özdil, “Yılsonu itibariyle 3 bin lirayı görmemiz muhtemel. Yüzde 90 ihtimalle bu rakamı göreceğiz.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN