Altında rüzgar tersine esecek! İslam Memiş "çok can yanacak" diyerek uyardı: O rakama kadar çekilecek

Altında rüzgar tersine esecek! İslam Memiş "çok can yanacak" diyerek uyardı: O rakama kadar çekilecek

Gram altın yatırımcılarına uyarı geldi. Ünlü ekonomist İslam Memiş, o tarihi işaret ederek rakam verdi. Altın yatırımında rüzgarın tersine eseceğini söyleyerek, "Çok can yanacak" ifadelerini kullandı. Emtia fiyatlarında sürpriz gelişmeler bekleniyor...

İslam Memiş'ten yatırımcıya uyarı yapıldı. Emtia fiyatlarında sürpriz beklediğini paylaşarak, yatırımcılara mesaj verdi. Rüzgarın tersine doğru eseceği öngörüsünün yanı sıra, tarih vererek o rakamı işaret etti.

RÜZGAR TERS ESECEK

ABD Merkez Bankası (FED) tarafında faiz indirimleri beklentisi dolar güçlendikçe düşüşe geçti. Altın fiyatlarındaki dalgalanmaları yakından takip eden Memiş, emtia fiyatlarındaki baskıya dikkat çekti. Bu hafta itibariyle rüzgarın ters eseceğini ifade ederek, "Çok canlar yanacak" dedi. Canı yanacak olan kişilerin ise korku ve panik yaparak varlıklarını satacak yatırımcıların olduğunu söyleyerek uyardı.

islam-memis-temmuz-dolar-tahmini-001.jpg

SEPETİ ÇEŞİTLENDİRMEK İÇİN FIRSAT

Youtube kanalı üzerinden paylaştığı son videoda, merak edilen sorulara cevap verdi. Dolar kurundaki yükselişin devam ettiğini, endeksin 103,41 seviyelerine kadar yükseldiğini paylaştı. Uluslararası piyasada değeri artan dolar için, FED üyelerinin şahin tonlarında açıklama yaptığının altını çizdi. Faiz indirimi için erken olduğunu ve beklemek gerektiğini belirtti.

Doların karşısındaki varlıkların sürpriz bir şekilde baskılandığını ve gerilediğini söyledi. Dolar bulunan vatandaşların fırsat yakaladığını ifade ederek, sepeti çeşitlendirmek için güzel bir fırsat açıklamasında bulundu.

altereg-dbuu-1.webp

BU FIRSAT HER ZAMAN GELMEZ

Yeni yılda ons altın için 2350 dolar seviyesini işaret eden uzman isim beklemeye devam ediyor. Ons altının 2010 dolar seviyesinde, 2038 dolar seviyesine geri çekilme olacağını ve tekrar hızlı bir yükseliş yapacağını söylediğini hatırlattı.

İslam Memiş, jeopolotik gerilimlerin, enflasyonların, küresel ekonomik belirsizliklerin altını beslediğini söyleyerek, merkez bankalarının altın rezervlerini artırmak için fırsat olduğuna değindi. Gram altın almak isteyenlere seslenerek, "Bu fırsatlar her zaman gelen fırsatlar değil. İyi değerlendirmek lazım. Gram altın yılın sonunda 3 bin TL seviyesinde olacak" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN