Altını olan da olmayan da dikkat kesilecek! Altın almak için en doğru zaman açıklandı: İslam Memiş net tarih verdi

Altını olan da olmayan da dikkat kesilecek! Altın almak için en doğru zaman açıklandı: İslam Memiş net tarih verdi

Altın, dolar ve euro fiyatlarında meydana gelen hareketliliği değerlendiren piyasa uzmanı İslam Memiş, altın bozdurmak isteyenlere acele etmemesi tavsiyesinde bulundu. Ünlü ekonomist, yaz aylarına dair açıklamaları ile birlikte kazancın da artacağını söyledi. İşte, İslam Memiş altın, dolar, euro yorumları...

Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalında yayınladığı, "Bu hafta neleri takip etmeliyim?" başlıklı yeni videosunda yatırımcılara dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Gram altın fiyatları 1128 TL seviyelerinden işlem görürken serbest piyasada 1147 TL ile 1152 TL aralığında yer alıyor.

Gram altın fiyatlarının bu hafta içinde 1130 TL ile 1170 TL aralığında takip edeceğinin belirten İslam Memiş, bugün itibarıyla altın fiyatlarında kâr satışlarında gerileme meydana gelebileceğini söyledi.

Gram altın fiyatlarında orta ve uzun vadede rekor beklentileri içerisinde bulunan deneyimli ekonomist, yaz aylarında artışların başlayacağını öngördü. Yaz aylarına kadar yaşanacak olan düşüşlerin ise alım fırsatı olduğuna dikkat çekti.

islam-memis-altin-yorumlari.jpg

"ALTIN BOZDURMAK İSTEYENLER ACELEYE GEREK YOK"

Ellerinde bulunan altınları bozdurmak isteyenlerin acele etmemesi konusunda uyaran İslam Memiş, ONS altın fiyatlarının 1870 dolar ilerleyen günlerde ise 1880 dolar seviyelerine doğru toparlanmasının mümkün olduğunu vurguladı.

ONS altın geniş bant aralığında dalgalandığını açıklayan ünlü ekonomist, 1880 dolar seviyesinden satış yapılmasına gelme olasılığının yüksek olduğunu vurguladı.

Gümüş fiyatlarının ise 12,91 TL seviyelerinden satıldığını serbest piyasalarda ise 13 TL'ye kadar yükseldiğini belirten İslam Memiş, bankalarda ise 14 TL ile 15 TL arasında değişiklik gösterdiğini hatırlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN