Altını olan şimdi bekleme modunda! İslam Memiş sırayla çıkacağı rakamları açıkladı: Önce 2 bin 500, sonra…

Altını olan şimdi bekleme modunda! İslam Memiş sırayla çıkacağı rakamları açıkladı: Önce 2 bin 500, sonra…

Altın piyasasındaki hareketlilik devam ederken, İslam Memiş sırayla çıkacağı rakamları açıkladı. Gram altının şuan bulunduğu seviyenin bir fırsat olduğunu belirten Memiş, altının geleceğiyle ilgili de önemli ipuçları verdi. İşte İslam Memiş altın değerlendirmesi…

Altın piyasasındaki hareketlilik durdurulamıyor. Gram altın son günlerde %0,8 değer kazanarak 1.981 TL oldu. Çeyrek altın 3.320 TL’den işlem görürken, Cumhuriyet altını 13.530 TL’ye yükseldi. ONS altın %0,6 değer kazancı ile 2.075 dolar seviyesine çıktı.

Altının yükselmesinde küresel belirsizlikler ile jeopolitik risklerin etkisi olurken, ABD Merkez Bankası’nın faiz artırım kararının sürmesi de altın talebini artırmaya yardımcı oldu. Rusya-Ukrayna savaşı da altın fiyatlarında etkili olmaya devam ediyor.

ALTIN O SEVİYELERİ GÖRECEK

Altın piyasasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş şunları aktardı:

Gram altın 2 bin TL seviyelerinde, geçtiğimiz hafta 2 bin 11 TL'ye yükseldi. Gram altının bu fiyata yükselmesi bir fırsat. Zamanında bunları değerlendiren değerlendirdi. Şu an ONS altın takip ediliyor. ONS altında ne zaman 20 dolar düşüş yaşansa altının 1980 TL olmasına sebep oluyor. 2 bin TL seviyesi altındaki rakamlarda alım fırsatları devam edecek. Yükselişler 2024 senesinde devam edecek. 2 bin 500, 2 bin 700, 3 bin TL seviyeleri hedeflenecek. Elinde altını olanlar bir kez daha beklesin, satmak için acele etmesin.”

islam-memis-altin-yorumu-1.jpg

İslam Memiş bu sözleriyle altın yatırımı yapmak isteyenlerin 2 bin TL altındaki rakamları alım fırsatı olarak değerlendirebileceğini belirtiyor. Fiyatlardaki artışın önümüzdeki süreçte de devam edeceğini söyleyen Memiş, sırasıyla 2.500, 2.700 ve 3.000 TL seviyelerini göreceğimizi aktarıyor. Ancak, Memiş’in bu sözlerinin bir değerlendirme olduğu unutulmamalı ve yatırım tavsiyesi olarak görülmemeli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN