Altını olmayanlar kuyumcuya akın edecek! Son bir fırsat: O tarihten sonra altın öyle yükselecek ki, parası olan da alamayacak

Altını olmayanlar kuyumcuya akın edecek! Son bir fırsat: O tarihten sonra altın öyle yükselecek ki, parası olan da alamayacak

Altın fiyatlarındaki yükselişe dikkat çeken ekonomist, yatırım gündemine damga vurdu. Yatırımcılara seslenerek, o tarihten sonra altın fiyatlarının fırlayacağını duyurdu. Altın yatırımında son fırsat olarak paylaşılınca herkes kuyumcuya koştu. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatlarındaki uzun süreli yükselişin ardından yeni haftada düşüşe geçti. Yatırımcıların gündeminde yer alan altın fiyatlarına dair son dakika gelişmeleri aktarıldı. Düşüşün ardından ünlü ekonomist yatırımcılara seslendi. Son fırsat olarak tarih verdi. Altın fiyatlarının fırlayacağını işaret etti!

ALTINDA SON FIRSAT

Altın piyasasındaki dalgalanmalar yatırımcılar tarafından yakın takibe alındı. Son zamanlarda sürekli artan gram altın fiyatı güne düşüş yaparak başladı. Yatırımcıları tedirgin eden düşüşün ardından, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten müjde geldi.

Yıl sonuna kadar ons altının yerleşeceğini paylaşan uzman isim 2024 yılında 2.350 dolar seviyesine kadar yükselişlerin devam edeceğini paylaştı. İslam Memiş açıklamalarında, "Son bir kar satışı, son bir düzeltme" ifadeleriyle uyarısını yaptı. Cümleyi ise, "Ondan sonra altın treni kalkıyor arkadaşlar" sözleriyle bitirdi.

slam-memisten-altin-tavsiye-hemen-bunu-yapin-cok-kazanacaksiniz.jpg

ONS ALTINDA BEKLENEN RAKAM

Piyasada en çok bilinen isimlerden birisi olan İslam Memiş, geçmiş dönemlerde yaptığı isabetli tahminleriyle ön plana çıkıyor. Ons altın fiyatlarındaki tahminini 2.350 dolar olarak açıklayan uzman isim, gram altındaki çekilmelere dikkat çekti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara dikkat çekerek, 2 haftadır cuma günleri gram altın fiyatları fiziki tarafta 1.873 TL'yi test ettiğinin altını çizdi.

1538457.webp

ALTIN FİYATLARINDA SON HAMLE

Altın fiyatlarında son bir hamle bekleyen ünlü ekonomist, 1.880 TL seviyelerini işaret etti. Altın fiyatlarındaki dalgalanmaların yukarı yönlü olacğaını işaret ederek, yıl sonu beklentisinin gerçekleşeceğini ifade etti. Son günlerde 1.873 TL seviyesini üst üste test etmesiyle acele etmeyin uyarısında bulundu.

İslam Memiş, "Yani bugün gram altına 20 lira değer kaybettiğini gördük. Cuma günü sabredenler almayanlar iyi bir karar vermiş oldu. Tekrar ons altındaki bu baskılanma ile birlikte 1840-1830 lira destek seviyelerini takip ediyor olacağım. Son demler. Ondan sonra hedef 2.000 lira seviyesi arkadaşlar. Bu yıl bitmeden 2.000 lira seviyesini gözüne kestiren bir gram altın karşımızda duruyor. 2024 yılının yarısına kadar olan süreçte 2.500 lira öngörüm halen devam etmekte. O yüzden altın borcu olanlar, düğün yapacak olanlar, altın yatırımını düşünenler bu seviyeleri tekrar göz önünde bulundurmalı." ifadeleriyle değerlendirmesini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN