Altının patlayacağı tarihi açıkladı! İslam Memiş bu kez altını saatli bombaya benzeterek uyardı

Altının patlayacağı tarihi açıkladı! İslam Memiş bu kez altını saatli bombaya benzeterek uyardı

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Tüm dünyada artan enflasyon rakamları ile birlikte yükselişe geçen altın fiyatları yatırımcıların gündeminde. ABD'den gelen ekonomik veriler ile birlikte hızla yükselişe geçen gram atlın ve çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Altının patlayacağı tarihi açıkladı! O tarihten sonra altın fiyatları çakılacak! İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan açıklama! Altın fiyatları ile ilgili yeni bir uyarıda bulunan İslam Memiş, altın alacakları uyardı. ABD'den gelen ekonomik veriler sonrası hızla yükselişe geçen gram ve çeyrek altın fiyatları o tarihte dibi görecek. Altın kahini altının patlayacağı tarihi açıkladı! Piyasalar o tarihte yerle bir olacak. İşte İslam Memiş'in altın tahmini ve dikkat çeken açıklamaları...

hghgh-47.jpg

İSLAM MEMİŞ ALTIN FİYATLARININ PATLAYACAĞI TARİHİ AÇIKLADI

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altın alınır mı satılır mı?' sorularını araştırıyor. Küresel piyasalardaki son durumu değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, korkutan gerçeği açıkladı. Çin merkezli beklediği yeni bir kriz olduğunu ifade eden Memiş, altın fiyatlarının çakılacağı tarihi açıkladı. İşte İslam Memiş'in uyarıları:

"Küresel piyasalarda derin belirsizlik devam ediyor. Tatil döneminde olunması nedeniyle para piyasaları olumlu ya da olumsuz haber akışlarını satın almıyor. Piyasalarda yaz rehaveti sürüyor. Yaz tatilinde enstrümanların yatay ve dar bant aralığında kalmaya devam ettiğini gözlemliyoruz. Küresel piyasalar tatil sonrası yeni bir pozisyon almak için “yeni hikâye” belirlemeye çalışıyor. Bugünlerde en çok konuşulan ülke ise Çin. Çin acaba küresel piyasalarda saatli bomba olarak mı bekliyor?

gfgfgf-2023-08-16t140900-668.jpg

PİYASALAR BOMBALI SAAT GİBİ PATLAYACAK

Çin ekonomisinin büyüme tahminleri geçen ay beklentilerin altında kaldığını gördük. Çin ekonomisi ikinci çeyrekte beklentileri aşarak yüzde 0,8 büyüdü. Yıllık büyüme hızı ise yüzde 6,3 ile tahminlerin altında kaldı. Beklenti yüzde 7,3 olacağı yönündeydi. Geçen ay, Çin’in tüketici sektörü deflasyona girdi ve fabrika çıkış fiyatları düşmeye devam etti. ABD Başkanı Joe Biden, çarşamba günü ABD’li şirketlerin bilgisayar çipleri gibi hassat teknolojileri Çin’de üretmelerini yasaklayacak bir karara imza attı.

ggfgf-13.jpg

Çin kredileri 14 yılın en düşük seviyesinde. Çin Merkez Bankası cuma günü, yeni kredilerin temmuz ayında 345,9 milyar yuana ulaştığını açıkladı. 2023’e başlarken Çin ekonomisinde zayıflama sinyalleri geliyordu. Öyle ya da böyle bugüne kadar idare edebildiler. Makro veriler yine kötü geldi. 700 ile 3 bin projesi olan Çin emlak şirketlerinin zora girmesi, hisse senetlerinde de endişelere neden oldu. Emlak şirketlerinden biri cuma günü 22 milyon dolarlık kupon ödemesini yapamadı. Bu iki şirketin batmasına mı izin verecek, yeni teşvik paketleri çıkararak projelerin tamamlanmasına mı? 22 milyon dolarlık kupon ödenmezse, binlerce kişi işsiz kalacak ve şirketler tek tek iflas edecek.

"O TARİHTE DİBİ GÖRECEK..."

Ya da Çin devleti devreye girecek, krizin domino etkisine dönüşmemesi için önce kurtaracak sonra iflasa göz yumacak. Küresel tarafta bir saatli bomba var. Eylül itibariyle bu bomba bir yerde patlayacak. Son çeyreğin hikâyesi de böylece hazır olmuş olacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN