Altının yönü bugün belli olacak! Bir gram bile altını olan dikkat: O saatte tüm dengeler değişebilir

Altının yönü bugün belli olacak! Bir gram bile altını olan dikkat: O saatte tüm dengeler değişebilir

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Eylül ayında düşüşler yaşayan altın fiyatları bu hafta toparlanma sürecine girmiş durumda. Gram ve çeyrek altın fiyatlarında yükseliş atakları başlarken Orta Doğu'da çıkan İsrail ve Filistin savaşı piyasaları etkilemeye devam ediyor. Gözler ise bugün saat 15.30'da açıklanacak olan kritik veriye çevrildi. Elinde altın olanlar dikkat! Altının yönü bugün belli olacak. Erken davranan karlı çıkacak. Peki piyasalarda son durum ne? İşte detaylar...

Altın fiyatları Ekim ayı ile birlikte yükseliş trendine girmiş durumda. Orta Doğu'da tırmanan savaş gerilimi piyasaları olumsuz etkilerken yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırmaya başladı. Beklenen gün geldi çattı. Altının yönü bugün belli olacak. Elinde bir gram bile altını olanlar dikkat! Saat 15.30'da tüm dengeler değişecek. ABD'den gelecek olan veri hayati öneme sahip. İşte altın fiyatlarında son durum...

ghhghg-2023-10-12t105338-931.jpg

Orta Doğu'da başlayan İsrail ve Filistin savaşı körüklenmeye devam ediyor. İki ülke arasında çatışmalar devam ederken yatırımcılar gözünü güvenli liman olan altına çevrilmiş durumda. Haftaya 1832 dolardan başlayan ons altın dün 1877 dolara kadar yükseldi. Ons altın günü 1874 dolardan kapattı. Peki 12 Ekim 2023 Perşembe cumhuriyet, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

12 EKİM 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün bin 675 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 676 lirada bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 12 Ekim 2023 Perşembe günü 2 bin 844 liradan geri alınırken, hafta içi satış fiyatı ise 2 bin 882 lirada konumlanmış durumda.

yeni-proje-31.jpg

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 11 bin 591 liradan geri alınırken, 11 bin 766 liradan da satışa sunuluyor.

ALTINDA DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR! O SAATTE ALTININ YÖNÜ BELLİ OLACAK

Öte yandan bugün saat 15.30’da ABD'de eylül ayı enflasyon rakamları açıklanacak. Eylülde enflasyonun aylık bazda yüzde 0.3, yıllık bazda yüzde 3.6 seviyesinde gerçekleşmesi bekleniyor. Kritik enflasyon verisi sonrası piyasalarda yön belli olacak. Enflasyon verileri ile birlikte altın fiyatlarının yönünün yeniden belirlenmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN