Araç piyasasında Changan rüzgarı esiyor! O model artık Türkiye pazarında: Uygun fiyatıyla rakiplerini sollayacak

Araç piyasasında Changan rüzgarı esiyor! O model artık Türkiye pazarında: Uygun fiyatıyla rakiplerini sollayacak

Çin'in önde gelen otomobil şirketi Changan, Türkiye pazarında yerini almak için gün sayıyor. Sedan segmentinde yer alan aracı için geri sayım başladı. İşte merak edilen o aracın özellikleri…

Araç almak isteyen milyonlarca vatandaş güncel açıklamaları yakından takip ediyor. Çin'in önde gelen otomobil şirketi Changan tarafından piyasaya sürülen Alsvin'in başlangıç fiyatı 295.000 TL olarak belirlendi. Asya pazarında hakimiyeti olan markanın Türkiye'deki başarısı da merakla bekleniyor. İşte merak edilen o aracın özellikleri…

ARAÇ PAZARINDA YER ALACAK

Türkiye'de otomobil satışları son yılların en sorunlu konuları arasında yer alıyor. Otomobil pazarı tedarik sorunları nedeniyle sık sık gündemde yer alırken farklı marka ve modellerde sıfır araç bulmak da sorun olmaya başladı. Asya pazarında oldukça popüler olarak görülen Saic ve Changan Çinli otomobil devlerinin dikkatinde yer alıyor. Saic’in ardından Changan da Türkiye pazarında yer almak için hazırlıklarını tamamladı.

changan-alsvinn.jpgchangan-alsvin.jpg


Türk alıcılar için geniş bir araç yelpazesi oluşturan Changan, tedarik sorununu ortadan kaldırarak yeni araçları müşterilerle buluşturmak için hazırlıklarını tamamladı. Sektördeki rekabeti arttıracak şirket tüketicileri de daha fazla seçenek sunmaktadır. Markanın Türkiye'deki başarısı tedarik sorunlarının çözülmesi ile birlikte müşterilerin beklentisine de karşılanması amaçlanıyor. Bu sayede iyi bir satış ağı oluşturmak için çalışmalar yapılmaktadır.

changan-alsvin-ici.jpg

O MODEL YOK SATACAK

Türkiye pazarına oldukça iddialı bir giriş yapmak için hazırlıklarını sürdüren Changan, uygun fiyatlı sıfır araçları rakip olacak Alsvin modeliyle büyük ilgi görmeye başladı. Asya pazarında rakipsiz bir konumda yer alırken Türkiye'deki fiyat performans skalası da araç satışlarında önemle bir yere sahiptir.

changan-alsvinn.jpg
Şirketin en uygun araç modelleri arasında yer alan Alsvin, donanım açısından Fiat Egea model araç ile benzerlik göstermektedir. Rakiplerine göre daha uygun fiyatlı oluşu dikkat çekerken Türkiye'de dikkat çeken araçlar arasında yer alması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN