Araç sahipleri bu haberle bayram edecek! Benzine büyük indirim: Akaryakıt almak için o tarihi bekleyin!

Araç sahipleri bu haberle bayram edecek! Benzine büyük indirim: Akaryakıt almak için o tarihi bekleyin!

Son dakika haberi... Akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından bugünde yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde hem bezine hem de motorin fiyatlarına okkalı zam yapılmıştı. Gelen zam sonrası 'Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi?' sorusu araştırılmaya başlandı. Beklenen haber sonunda geldi. Araç sahipleri bu haberle bayram edecek. Benzine büyük indirim geliyor. Depoları fullemeden önce bu tarihi bekleyin. İşte 22 Şubat 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları...

Son dakika haberleri... Araç sahipleri tarafından benzin, LPG ve motorin güncel fiyatları sorgulanmaya devam ediliyor. Sürücüler tarafından 'Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Benzin ve motorin fiyatlarına indirim mi gelecek?' soruları araştırılırken beklenen haber geldi. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre benzine büyük indirim geliyor. Depoları bu tarihten önce fullemeyin! Peki 22 Şubat 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

BENZİN VE MOTORİNE ÇİFTE ZAM YAPILMIŞTI

Benzin ve motorin fiyatları sürücüler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatları değişmeye devam ederken gelen son dakika zam haberleri sürücüleri hayal kırıklığına uğrattı. Benzinin litresine 1 lira 9 kuruş, motorinin litresine ise 1 lira 21 kuruş zam yapılmıştı.

SON DAKİKA: BENZİNE İNDİRİM GELİYOR!

Gelen zamlar sonrası araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını sorgularken beklenen indirim haberi sonunda geldi. Benzine 50 kuruş indirim geliyor. Bu gece yarısından itibaren indirimin pompaya yansıması bekleniyor. Benzin indirim sonrası Ankara'da 20.73 İstanbul'da 20.42 İzmir'de 20.68 liradan satılacak.

gfgfgfgf-21.jpg

22 ŞUBAT 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Gelen indirim haberi sonrası vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki 22 Şubat yani bugün benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel akaryakıt fiyat listesi;

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 22 ŞUBAT ÇARŞAMBA

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.89 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.23 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10.75 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.94 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.29 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10.75 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 21.24 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 21.63 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 21.16 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 21.66 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

dfdfdf-37.jpg

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN