Araç sahipleri bu haberle çifte bayram yaşayacak! Benzin ve motorine dev indirim yapıldı: Depoyu fullemek için o tarihi bekleyin

Araç sahipleri bu haberle çifte bayram yaşayacak! Benzin ve motorine dev indirim yapıldı: Depoyu fullemek için o tarihi bekleyin

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrolde yaşanan hareketlilik sonrası benzin ve motorine peş peşe zam gelmiş ve fiyatlar yeniden değişmişti. Gelen zamlar sonrası vatandaşlar 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı?' sorusunu araştırırken beklenen haber geldi. Araç sahipleri bu haberle bayram edecek. Benzin ve motorine dev indirim geldi! Depoları fullemek için o tarihi bekleyin. İşte 18 Nisan 2023 Salı günü güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorinde sevindiren haber. Araç sahipleri bu haberler bayram edecek! Brent petrolde yaşanan hareketlilik ve döviz kurunda yaşanan yükseliş benzin ve motorine peş peşe zam olarak yansımıştı. Geçtiğimiz haftalarda benzinin litresine 1 lira 10 kuruş zam yapılırken sürücülere güzel haber geldi. Benzin ve motorine dev indirim geldi. Araç sahipleri çifte bayram yaşayacak. Depoları fullemek için o tarihi bekleyin. Peki akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? 18 Nisan 2023 Salı günü benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

hjhjjhjh-6.jpg

ARAÇ SAHİPLERİ ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAK

Yaptığı kampanyalar ile sürücüler tarafından yakından takip edilen Petrol ofisi yeni bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolarak, yapacağınız yakıt alışverişlerinizde size en uygun kampanyayı seçerek, hediye yakıt tutarınızı kendiniz belirleyebileceğiniz belirtildi. Kampanya kapsamında puanlarla indirim yapılacak 15, 30, 60 TL indirim yaptırılabileceği ifade edildi.

BENZİN VE MOTORİNDE DEV İNDİRİM

Kampanyadan yararlanmak için Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolarak, yapacağınız yakıt alışverişlerinizde size en uygun kampanyayı seçmeniz yeterli olacak. Aynı zamanda indirim tutarınızı kendiniz seçebileceksiniz. Bunun için tek yapmanız gereken katılmak istediğiniz kampanyayı seçmek ve ardından 24 Nisan 2023 kampanya bitiş tarihine kadar Positive Card üyesi istasyonlarımızdan mobil uygulamaya kaydettiğiniz plaka ya da Positive Card’ınızla kampanya kapsamında yakıt alımlarınızı gerçekleştirmek olduğu ifade edildi.

hjhjhjhj-44.jpg

Kampanya kapsamında yapacağınız; 200 TL ve üzeri 2. yakıt alımınıza 15TL, 400 TL ve üzeri 2. yakıt alımınıza 30TL, 800 TL ve üzeri 2. yakıt alımınıza 60TL değerinde yakıt hediye kampanyalarından birini seçerek katılım sağlamanız gerektiği belirtilen duyuruda “Kampanyanızı seçin, 60TL'ye varan puan kazanın” kampanyasından faydalanmak için mobil uygulamaya yakıt alınacak plaka ile kaydolmak ya da kullanılan Positive Card’ı mobil uygulama üzerinden kaydetmek gerektiği ifade edildi.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI!

Petrol ofisi tarafından müşterilerine özel yapılan kampanya duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

Kampanya kapsamında en fazla 60TL kazanabilirsiniz. Kampanyada kazanılan puanlar kampanya şartları gerçekleştiğinde anında yüklenir ve 09.05.2023 tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yalnızca yakıt alımlarında geçerlidir. Aynı gün aynı istasyondaki ilk alım kampanya kapsamında değerlendirilir.

Katıldığınız kampanyayı değiştirmek isterseniz 0555 675 55 55 numaraları Müşteri Danışma Hattını arayabilirsiniz. Petrol Ofisi gerekli gördüğünde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkına sahiptir. Bir müşteri sadece 1 kampanyadan tek bir defa faydalanabilir. İndirimli kartlara ait işlemler kampanya kapsamında değildir. Ayrıca diğer kampanya ve indirimler ile birleştirilemez. Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirip müşteri kaydını gerçekleştirmeyen ve kampanyaya katılmayan kişiler kampanyadan faydalanamazlar. 

18 NİSAN 2023 SALI GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.41 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.08 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 9.70 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.46 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.14 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 9.70TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 22.81 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 21.50 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

hjjhjhjh-9-001.jpg

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 22.77 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 21.57 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN