Araç sahipleri bu haberle kahrolacak! Benzine o gün rekor zam: Depoyu o tarihe kadar fulleyen kazanır

Araç sahipleri bu haberle kahrolacak! Benzine o gün rekor zam: Depoyu o tarihe kadar fulleyen kazanır

Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ÖTV ve KDV'ye gelen zamlar sonrası akaryakıt fiyatları değişmiş ve 6 TL birden zam gelmişti. Gelen zamlar sürücüleri isyan ettirirken 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı?' sorusu merak konusu oldu. Gelen son dakika haberi araç sahiplerini kahredecek! Benzine o gün rekor zam geliyor. Fiyatlar 35 TL'yi aşacak! Depoyu o tarihe kadar hemen fulleyin. İşte son dakika akaryakıt haberinin detayları...

ÖTV ve KDV'ye gelen artış sonrası akaryakıt fiyatlarına 6 TL birden zam gelmişti. Gelen zamlar sonrası 30 TL'yi aşan benzin ve motorin fiyatları sürücüler tarafından araştırılmaya devam edilirken gelen son dakika haberi herkesi kahredecek. Aracına benzin alacaklar dikkat! Benzine o gün rekor zam geliyor. Uzman isim son dakika olarak duyurdu. Depoları o tarihe kadar fulleyin. İşte 22 Temmuz güncel benzin ve motorin fiyatları...

SON DAKİKA: BENZİNE O TARİHTE OKKALI ZAM GELİYOR!

Benzin ve motorin fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. ÖTV ve KDV'ye gelen artış sonrası zamlanan akaryakıt fiyatları ile ilgili bir son dakika gelişmesi daha geldi. Ünlü ekonomist Mustafa Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda benzine Pazartesi gece yarısından itibaren 2 lira zam geleceğini söyledi. Sönmez paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Pazartesi günü salıdan geçerli olmak üzere benzine zam, motorine olan 1.55 tl den daha yüksek olacak gibi. Salı, benzin zammı muhtemel, kesin değil!"

hghghg-2023-07-22t094828-395.jpg

22 TEMMUZ 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 34.00 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 33.86 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 15.95TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 34.05 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 33.92 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 15.95 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 34.53 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 34.40 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 16.15 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 34.63 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 34.57 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 16.25 TL

gfgfgf-2023-07-22t094811-923.jpg

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN