Ayçiçek yağında dev indirim! Litre fiyatı 25 TL'ye düştü: İndirimde son gün...

Ayçiçek yağında dev indirim! Litre fiyatı 25 TL'ye düştü: İndirimde son gün...

Son yıllarda sürekli olarak yükselen enflasyon üzerine market ürünlerindeki etiketler sık sık değişiyor. En çok etiketi değişen ürünlerden birisi de ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağı fiyatlarındaki yükseliş sonrasında marketler tarafından indirim üstüne indirim haberi geliyor. İndirim listelerinde sürekli yer edinen ayçiçek yağı son indirim ile litresi 25 TL'ye kadar geriledi. İşte tüm detaylar...

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM MÜJDESİ

Ülkemizde sürekli olarak yükselen enflasyon ile fiyatları yükselmeye devam ediyor. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar yükselen hayat pahalılığı ile ay sonunu getirmekte zorlanmaya başladı. Yükselen enflasyon ile en çok fiyatı artan ürünlerden birisi olan ayçiçek yağı son aylarda indirim üstüne indirim alıyor.

İndirim listelerinin göz bebeği haline gelen ayçiçek yağı fiyatları o marketten gelen indirim ile tüketicilerin dikkatini çekti. Kızartma, kavurma ve sote gibi yemek tercihleri yapan tüketicilerin sıklıkla kullandığı ayçiçek yağının litresi o markette 25 TL'ye kadar geriledi.

dolar-cakildi-bim-sole-aycicek-yagi-fiyatini-dusurmedi-2.jpg

İNDİRİMDE SON GÜN

A101 market zincirleri tarafından paylaşılan indirim listesiyle birlikte tüketiciler akın etti. İndirimli ürünlerin reyona dizilmesiyle birlikte sıraya giren vatandaşlar 3'er 5'er alıyor. Fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından indirim fırsatı kovalayan tüketicilerin fırsat ayağına geldi.

Ayçiçek yağında yaşanan zamlı süreç 2023 yılı ile birlikte sona erdi. A101 market zincirleri tarafından paylaşılan indirimin ise 2 Haziran 2023 tarihine kadar devam etmesi bekleniyor. İndirimin son günü ile birlikte faydalanmak isteyen vatandaşlar markete koşsun.

a101-aycicek-yagi-indirimi-253934998.jpg

LİTRESİ 25 TL'YE DÜŞTÜ

A101 market zincirlerinde geçerli olan indirimli ayçiçek yağı tüketicinin gündeminde yer alıyor. İndirim müjdesiyle birlikte Yudum marka 4,5 litrelik ayçiçek yağı sadece 129 TL tutarında reyonlarda yer alıyor. İndirim sonrasında ayçiçek yağı biten tüketici soluğu A101 marketlerinde aldı.

Ayçiçek yağının litresi son gelen indirim ile 25 TL'ye kadar gerileme kaydetti. Yemeklerin gizli lezzeti olan ayçiçek yağında yapılan indirim mutfak masraflarıyla beli bükülen vatandaşa destek olması hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN