Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! Rakamı duyan A101'e koşuyor

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! Rakamı duyan A101'e koşuyor

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan değişiklikler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye'de ayçiçek yağı tüketimi oldukça fazla olmasına rağmen üretimde yaşanan artış fiyatlarda dalgalanmaya neden oluyor. Vatandaşlar 'Ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi mi?' sorusunu araştırırken dev zincir marketinden güzel haber geldi. Ayçiçek yağında görülmemiş indirim. Rakamı duyan A101'e koşuyor. İşte ayçiçek yağı indirim haberinin detayları...

Türkiye'de ayçiçek yağı tüketimim oldukça fazla. Kuraklıktan dolayı ayçiçek yağı üretim maliyetleri hızla artmış ve bu artış fiyatlara zam olarak yansımıştı. Gelen peş peşe zamlar sonrası beklenen indirim haberi geldi. Ayçiçek yağı fiyatlarında görülmemiş indirim. Hafta sonu poşetini alan A101'e koşacak. Ayçiçek yağında dev indirim başladı, stoklar bitmeden yetişin.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINDA İNDİRİM HEYECANI

Ukrayna-Rusya arasındaki savaştan dolayı ayçiçek yağı fiyatları uçuk rakamlara ulaştı. 180-200 liraları gören fiyatlar vatandaşların tepkisini çekerken dev zincir marketinden beklenen indirim haber geldi. Kasım ayının ortalarında A101'de satılacak olan ürünlere ve fiyatlarına dair yayınlanan katalog ile bilgi verildi.

aycicek-yaginda-gorulmemis-indirim-rakami-duyan-a101e-kosuyor-1.jpg

SON TARİH 17 KASIM: STOKLAR BİTMEDEN YETİŞİN

11 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacak A101 kataloğu paylaşıldı. Paylaşılan kataloğa göre ayçiçek yağı bugün itibariyle 145 liradan satışa çıktı. İndirim 11-17 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak.

aycicek-yaginda-gorulmemis-indirim-rakami-duyan-a101e-kosuyor-2.jpg

A101 AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR?

A101 marketlerinde ise farklı markalardan 5 litrelik ayçiçek yağları bulunmakta. Bu yağların fiyatları ise Vera Ayçiçek Yağı için 165,00 TL, Yudum Ayçiçek Yağı için 163,90 TL, Orkide Ayçiçek Yağı için 189,50 TL, Abalı Ayçiçek Yağı için 154,00 TL, Komili Ayçiçek Yağı için 175,90 TL, Torku Ayçiçek Yağı için 169,00 TL ve Biryağ Ayçiçek Yağı için 179,00 TL olarak belirlenmiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN