Babacan'dan 'enflasyon' tepkisi: Yine maşallah çok hassas tartmışlar

Babacan'dan 'enflasyon' tepkisi: Yine maşallah çok hassas tartmışlar

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, haziran ayı enflasyon verilerini açıklayan TÜİK'e Twitter'dan paylaştığı mesajında tepki gösterdi. Babacan son veriler için "Yine maşallah çok hassas tartmışlar" dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre enflasyon haziran ayında aylık bazda yüzde 4,95 artarken yıllık bazda yüzde 78,62 oldu.

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, haziran ayı enflasyon verilerini açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) tepki gösterdi.

"MAŞALLAH..."

DEVA lideri, ENAG'ın yüzde 175,5 olarak hesapladığı haziran ayı enflasyonunu yüzde 78,62 olarak açıklayan TÜİK'e yönelik, "Yine maşallah çok hassas tartmışlar" ifadelerini kullandı.

Babacan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Yine maşallah çok hassas tartmışlar. Enflasyon %78,62 imiş. Bizler markete, pazara, çarşıya çıkıp alışveriş yapıyoruz. Ve neredeyse %200’e varan gerçek enflasyonu çoook çok iyi biliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN