Bakanlık ve belediyelere binlerce alım başladı! KPSS puanı olanlar yaşadı: 60-75 puanı olan hemen başvursun

Bakanlık ve belediyelere binlerce alım başladı! KPSS puanı olanlar yaşadı: 60-75 puanı olan hemen başvursun

Kamuya binlerce personel alımı için yeni ilanlar yayınlandı! Bu kapsamda KPSS puanı düşük olanlara büyük fırsat açıldı. İşte, kamu personel alım ilanlarının detayları...

Bakanlıklar, başkanlıklar, genel müdürlükler ve belediyeler... Bu ay birçok kurum kamu personeli almak için harekete geçti! KPSS puan şartı aranan alımlarla ilgili tüm detaylar da belli oldu. İşte, düşük KPSS puanıyla personel alımı yapacak kamu kurum ve kuruluşları...

HANGİ KAMU KURUMLARINA ALIM YAPILACAK?

Eylül ayı için birçok kamu kurum ve kuruluşundan personel alım ilanı yayınlandı. Bu ilanlar kapsamında yapılacak alımlar şöyle:

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli destek personeli; Sayıştay Bakanlığı, Türk Akreditasyon Kurumu ve Savunma Sanayii Başkanlığı bilişim personeli; Vakıflar Genel Müdürlüğü de sözleşmeli personel alımı yapacak.

bunlara ek olarak DHMİ Genel Müdürlüğü müfettiş yardımcısı, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü de memur alımı yapacağını açıkladı.

h-15-2.jpg

Bu kurumların yanı sıra; İstanbul Kağıthane Belediyesi, Kırıkkale Bahşılı Belediyesi, Afyonkarahisar Kılıçarslan Belediyesi, İstanbul Zeytinburnu Belediyesi, Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Çankırı Belediyesi, Bolu Gerede Belediyesi, İstanbul Beyoğlu Belediyesi, Ankara Etimesgut Belediyesi gibi belediyeler de yine düşük KPSS puanıyla personel alımı yapacak.

Kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerin yayınladığı tüm personel ilanlarına İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ulaşarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN