Bankada doları olan yandı! Piyasa uzmanı Selçuk Geçer'den olay yaratacak iddia

Bankada doları olan yandı! Piyasa uzmanı Selçuk Geçer'den olay yaratacak iddia

Merkez Bankası'nın uyguladığı para politikası ile birlikte dolar rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. 26 TL'yi aşan dolar yükselişine devam ederken yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar 30 TL olacak mı?' sorularını araştırıyor. Piyasa tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyardı. Bu uygulamaya geçilirse piyasalar yangın yerine dönecek! Ünlü ekonomist uyardı. Sakın bu hatayı yapmayın!

Bankada doları olanlar dikkat! Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası hızla yükselişe geçen dolar 26 lirayı aşarken vatandaşlar 'Dolar 30 TL olacak mı? Dolar alınır mı, satılır mı? Dolar yükselmeye devam edecek mi?' sorularını araştırıyor. Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, bankada dolar biriktirenleri uyardı. Bu uygulamaya geçilirse dolar sahipleri yandı! Döviz kurunda fırtınalar kopartacak tahmin. Hemen önleminizi alın. İşte Selçuk Geçer'in dikkat çeken açıklamaları:

BANKADA DOLARI OLANLAR DİKKAT! ÜNLÜ EKONOMİST UYARDI

"Bankalardaki döviz hesaplarına vergi gelecek diyorlar. Vergi gelebilir arkadaşlar. Daha önce de böyle bir takım hatalar yapıldı. Bu hatayı yaptığınız an itibariyle kayıt dışını artırırsınız. Millet parasını bankadan çeker. Bir kereye mahsus o vergiyi öder, parasını yastık altına götürür ve ondan sonra piyasa ile banka arasındaki makas açılmaya başlar.

hjhjhj-2023-07-11t102614-219.jpg

"PARANIZDAN OLABİLİRSİNİZ..."

Kapalıçarşı'da döviz çok daha pahalı olur, bankalarda biraz daha ucuz olur sonra bankalar döviz bulabilmek için daha yüksek fiyatlar teklif edip, daha yüksek fiyata satar ve bu da yine bankalar arası piyasalarda makasın açılmasına neden olur. Bu yüzden umarım böyle bir şey yapmaktan kaçınırlar.

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? (11 TEMMUZ 2023 SALI GÜNÜ)

Son kapanışını 26.1044 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 26.1007 liradan, satış fiyatı ise 26.1082 liradan işlem görüyor.

hghgh-33.jpg

EURO NE KADAR?

%0.39'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor.Bir önceki kapanışını 28.7652 TL'den yapan euro şu anda 28.7618 TL alış ve 28.7687 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN