Bankamatik kartınız varsa şans sizden yana! 5000 TL para 5 dakikada hesapta! Tek yapmanız gereken telefonunuzun ucunda!

Bankamatik kartınız varsa şans sizden yana! 5000 TL para 5 dakikada hesapta! Tek yapmanız gereken telefonunuzun ucunda!

5 bin TL'nin üzerinde paraya ihtiyacı olan ve kredi kullanan vatandaşlar için kampanya başlatan özel bankalar, bu kampanyalar kapsamında Aralık ayı sonuna kadar size düşük faizli kredi ödeyecek. İşte detaylar…

Nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar kredi başvurusunda bulunabiliyor ve bu kampanyalarda ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşlara uygun faiz oranı ile kredi ödemeleri yapılıyor. Siz de 5 dakikada kredi sonucunu öğrenip onay alabileceğiniz kampanyalara katılarak ihtiyaç kredisinden yararlanabilirsiniz. Cep telefonuna mesaj göndererek kredi başvurusu yapabileceğiniz bankalar da bulunmaktadır.

bankamatik

KREDİ BAŞVURUSU YAPILACAK BANKALAR!

Akbank üzerinden başvuru yapmak isterseniz banka müşterileri Akbank Direkt uygulaması üzerinden işlem yapabilirler

Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız banka şubelerine gitmeden internet üzerinden ya da SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Denizbank kısa mesaj ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız kredimi yazıp boşluk bırakın TC-kimliğinizi yazıp bir boşluk bırakıp doğum tarihinizi yazıp 32 80'e mesaj atınız.

QNB Finansbank üzerinden TC kimlik numaranızı 50 30'a mesaj olarak göndererek, bu bankadan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan ve başvurusunu yaptıktan sonra 10 dakika içerisinde kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan sorgulama ile birlikte kredi sonucu öğrenecektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN