Başvuru yapan emekli parayı alıyor! Garanti Bankası'ndan emekliye müjdeli haber: O ödeme güncellendi!

Başvuru yapan emekli parayı alıyor! Garanti Bankası'ndan emekliye müjdeli haber: O ödeme güncellendi!

Garanti Bankası tarafından nisan ayı emekli promosyon ödemesi güncellendi. Emekli maaşı ve erken emeklilikte yapılan düzenlemeler ile birlikte promosyon ödemelerinde rekabet yeniden hız kazandı. Garanti BBVA, emekli vatandaşları kendi bünyesine katabilmek için promosyon bütçesini genişletiyor. Peki Garanti Bankası ne kadar promosyon veriyor? İşte tüm detaylar...

Ülkemizin gündeminde yer alan emekli vatandaşlara dair müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Şubat ayının son günü ile birlikte yürürlüğe giren EYT düzenlemesi kapsamında milyonlarca çalışan emekli oldu. İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin faydalanacağı EYT düzenlemesi ile birlikte ülkemizdeki emekli sayısında büyük bir artış görüldü.

kapak-wqzn-cover.webp

EMEKLİLERE PROMOSYON MÜJDESİ!

Türkiye'de yaşanan gelişmeler ile birlikte emekli sayısı 15 milyonu aştı. Bankalar tarafından yapılan kampanya ve promosyon güncellemeleri ile birlikte emekli vatandaşları kendi bünyesine çekmeye çalışıyor. Yapılan kampanyalar ve promosyon güncellemeleri sonucunda bankalar arasında rekabet ortamı oluştu.

Nisan ayı ile birlikte güncellenen promosyon miktarları ise rekabete hız kazandırdı. Ramazan Bayramı'nın kapıya dayanması ile birlikte emekli maaş ve bayram ikramiyeleri geçtiğimiz gün itibariyle hesaplara yatırılmaya başlandı. EYT kapsamından faydalanmak için başvuru yapan ve onaylanan çalışanların hesaplarına emekli maaşları aktarılıyor.

emekliye-promosyon-sirayla-odenecek.jpg

GARANTİ BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ!

Emekli vatandaşlara verilen emekli promosyon ödemelerinde nisan ayı güncellemeleri duyurulmaya devam ediliyor. Bankalar arasında yaşanan rekabetin hız kazanması ile birlikte promosyon ödemlerini Garanti Bankası'da güncelledi. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyonları maaşınıza göre değişiklik gösteriyor. İşte Garanti Bankası güncel emekli promosyon ödemeleri;

  • 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL,
  • 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL,
  • 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL,
  • 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN