Bir iş ilanı da Çaykur'dan! Tam 1365 işçi alımı yapacağını duyurdu: İşte kadro dağılımı

Bir iş ilanı da Çaykur'dan! Tam 1365 işçi alımı yapacağını duyurdu: İşte kadro dağılımı

ÇAYKUR 1365 mevsimlik işçi alacak. Bu yıl eklenen iki yeni fabrikasıyla fabrika sayısını 49'a yükselten ÇAYKUR, yeni personel alımını duyurdu. Çay üretiminde çalışacak elaman kadrosunu açıklayan ÇAYKUR, çay eksperleri ve engelli işçiler de alacak. Peki ÇAYKUR işçi alımında hangi kadroda ne kadar kontenjan ayrıldı? İlanların süresi ne zaman bitiyor? Başvuru tarihi ne zaman sona eriyor? Çay fabrikasında çalışmak için başvuru yapmak isteyenlere tanınan son gün ne zaman? İşte ayrıntılar...


Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) fabrikalarında çalıştırmak üzere 1365 mevsimlik işçi alacağını duyurdu.

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamada Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki 49 çay fabrikasında istihdam edilmek üzere alınacak işçilerin kadro dağılımı ve başvuru tarihlerine de yer verildi.

İŞTE PERSONEL DAĞILIMI

Açıklamada bu yıl üretime başlayacağı belirtilen İkizdere ve Çamlıhemşin çay fabrikalarının da eklenmesiyle sayısı 49'a yükselen çay fabrikalarında;

1041 beden işçisi,

166 meslek lisesi ve dengi okul mezunu,

85 çay eksperi,

52 engelli geçici işçi,

21 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam 1365 mevsimlik işçi alınacağı ifade edildi.

cay-tarlasi.jpg

İŞKUR ÜZERİNDEN ALINACAKLAR

Açıklamada, Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarda çalışacak personel alımlarının İŞKUR üzerinden yapılacağı kaydedildi. 29 Mart Çarşamba günü başlayacak olan ilan süresinin 3 Nisan Pazartesi günü sona ereceği ve İŞKUR'da yayınlanacak ilanlara internet üzerinden de başvurulabileceğine değinildi.

ŞARTLAR NELER?

Başvurular için ikametgah şartı aranıyor ve işe başlayan mevsimlik işçiler için aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu bulunuyor.

İŞÇİ ALIMI KURA İLE BELİRLENECEK

Tüm illerdeki ilanlar için noter huzurunda yapılacak olan kura Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda 14 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN