Bir zamda daha geliyor! LPG indirimine sürücüler sevinemedi: O saate kadar vaktiniz var

Bir zamda daha geliyor! LPG indirimine sürücüler sevinemedi: O saate kadar vaktiniz var

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmaların devam ettiği günlerde bir zam haberi daha geldi. Seçimlerden sonra yükselen dolar kuru ile birlikte peş peşe zam alan akaryakıt fiyatları, son günlerde indirim alsa da yeni zamlar gelmeye devam ediyor. Özellikle yılın ikinci yarısından itibaren akaryakıt fiyatları cep yakıyor. Peki, gece yarısı zam gelecek mi? İşte tüm detaylar...

Türkiye'de yer alan milyonlarca araç sahibinin gündeminde bulunan akaryakıt fiyatlarında yeni güncellemeler bekleniyor. Son zamanlarda indirim alan akaryakıt fiyatlarında yeni zam beklentileri duyuruldu.

AKARYAKITTA ZAM FURYASI

Sürücülerin her sabah kalkar kalkmaz ilk baktığı şeylerden birisi olan akaryakıt güncel fiyatları yeniden değişiyor. Yılın ikinci yarısından itibaren etkili olan akaryakıt zamlarının yanı sıra geçtiğimiz haftalarda indirimler de yapıldı. Temmuz ayından itibaren ÖTV zammı ve KDV düzenlemesiyle birlikte 6 TL zam alan benzin ve motorinin yanı sıra LPG fiyatlarına da 5 TL kadar zam gelmişti.

Günümüze kadar peş peşe gelen zamların sonucunda benzin ve motorin fiyatları 40 TL'ye yaklaştı. Zam furyasından etkilenen LPG ise 16 TL'ye kadar yükseldi. Gece yarısı itibariyle akaryakıt fiyatlarında yeni bir güncelleme bekleniyor. Peki 4 Eylül akaryakıt fiyatları ne kadar?

arac-sahipleri-dikkat-benzine-zam-geldi-akaryakit-fiyatlari-28-mart-2023-04mn.webp

GECE YARISI ZAM GELİYOR

Akaryakıt fiyatlarındaki güncellemelere dair yeni bir zam duyurusu yapıldı. Gece yarısı itibariyle etkili olacak zamma dair araç sahipleri uyarıldı. Peş peşe gelen akaryakıt zamlarının üzerine gelen peş peşe indirimlere sevinme fırsatı bulamayan sürücüler yeni güne zam haberiyle başladı.

Saat 23.59 sonrasında geçerli olacak LPG zammı yola çıktı. Bu gece yarısı itibariyle LPG'ye 1 lira 30 kuruş tutarında zam yapılacağı belirtildi. Zam sonrası otogaz fiyatları ortalama litre başına İstanbul'da 17,59 TL, İzmir'de 17,32 TL ve Ankara'da 17,58 TL'ye kadar yükseliş gösterecek.

akaryakit-3128-7vur.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul Benzin fiyatları: 36,75 TL
  • İstanbul Motorin fiyatları: 37,89 TL
  • İstanbul LPG (Otogaz) fiyatları: 15,83 – 16,29 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • Ankara Benzin fiyatları: 37,29 TL
  • Ankara Motorin fiyatları: 38,39 TL
  • Ankara LPG (Otogaz) fiyatları: 16,28 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir Benzin fiyatları: 37,35 TL
  • İzmir Motorin fiyatları: 38,53 TL
  • İzmir LPG (Otogaz) fiyatları: 16,02 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN