Böyle İndirim Görülmedi! Benzin ve Motorin Alışverişlerinde Dev İndirim: Yarı Fiyatına Depoyu Fulleyin

Böyle İndirim Görülmedi! Benzin ve Motorin Alışverişlerinde Dev İndirim: Yarı Fiyatına Depoyu Fulleyin

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen peş peşe zamlar araç sahiplerinin elini kolunu bağladı. Beklenen müjdeli haber ise geldi! Akbank müşterileri akaryakıt aldıkça kazanacak. Akbank tarafından yapılan kampanyada Axess üyesi olup Petrol Ofisi istasyonlarından yaptığınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, 50 TL chip-para kazanacaksınız. Kazandığınız paraları akaryakıt alırken kullanabileceksiniz. Bu şekilde büyük indirimden yararlanmış olacaksınız!

Akaryakıt fiyatlarında sıcak gelişme. Gelen zamların ardından güzel haber geldi! Akbank müşterileri Petrol Ofis istasyonlarından yapacakları akaryakıt harcamalarından büyük indirim kazanacak. Tek yapılması gereken kampanyaya dahil olup alışverişe başlamak. İşte kampanyaya ait tüm detaylar...

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

Yapılan kampanya 16 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak.

KAMPANYAYA NASIL DAHİL OLABİLİRİM?

Kampanyadan yararlanmak için ilk alışverişten önce Juzdan Uygulamasından “Hemen Katıl”a tıklayarak veya Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “PO “ yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olunması gerekli.

a7-30.jpg

Kampanya katılı için Axess Mobil’den yapılan katılımlarda profil alanındaki “Katıldığınız Kampanyalar” bölümünde yer almasından sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

TÜM AKARYAKIT ALIŞVERİŞİ İÇİN GEÇERLİ

Kazanılan chip-paralar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 8 Ekim 2022 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilir.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri faydalanabilecektir. Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değildir.

Tüzel müşteriler Juzdan uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılabilir ve en fazla 40 TL chip-para kazanabilirler.
Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekmektedir. Şahıs şirketi sahipleri; bireysel ve ticari kartlarıyla Juzdan üzerinden kampanyaya katılabileceklerdir.

a5-58.jpg

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalardan kampanyaya Juzdan ile kayıt olması halinde bir defa ve en fazla 50 TL, SMS ile kayıt olması halinde ise en fazla 40 TL chip-para kazanabilecektir.

20 AĞUSTOS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul’da benzin 20,34 TL
  • İstanbul’da motorin 25,03 TL
  • Ankara’da benzin 20,45 TL
  • Ankara’da motorin 25,12 TL
  • İzmir’de benzin 20,45 TL
  • İzmir’de motorin 25,13 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN