Bu bankanın promosyonunu görmeden karar vermeyin! Zirve rakamlar paylaşıldı: Emekliye bayram müjdesi!

Bu bankanın promosyonunu görmeden karar vermeyin! Zirve rakamlar paylaşıldı: Emekliye bayram müjdesi!

Emekli promosyonlarında sık sık yapılan güncellemeler ile birlikte bankalar arasındaki rekabet devam ediyor. Ülkemizde yaşanan gelişmeler ile birlikte yapılan promosyon güncellemelerinde o bankadan zirve rakamlar açıklandı. Bayram öncesinde promosyon ödemesini paylaşan bankadan emeklilere müjdeli haber geldi. Nisan ayı güncel promosyon tutarları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

PROMOSYONDA REKOR RAKAMLAR

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan emekli promosyonlarında güncellemeler devam ediliyor. 2022 senesi ile birlikte gündeme oturan emekli promosyon ödemeleri her geçen gün güncellenmeye devam ediyor. Bankalar arasında yaşanan rekabet tüm hızıyla sürüyor.

Belirtilen rekabete kısa bir süre önce bir banka daha katıldı. ING Bank tarafından yapılan promosyon güncellemesi ile birlikte yeni rakamlar dikkat çekti. En çok araştırılan gündem maddelerinden birisi olan emekli promosyon ödemeleri milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor.

0x0-en-yuksek-emekli-promosyonu-hangi-banka-veriyor-emekliye-10-bin-lira-ve-memura-10-kat-banka-promosyonu-emekli-1662534416763.jpg

PROMOSYON RAKAMLARI GÜNCELLENDİ

EYT düzenlemesi ve en düşük emekli maaş güncellemesi ile birlikte tekrardan gündemde oturan promosyon ödemeleri ciddi bir rekabet ortamına yol açıyor.

Emeklilikten faydalanan vatandaşları bankasının müşterisi yapmak adına promosyon ödemelerinde sık sık güncellemeler yapılıyor. 2022 yılının eylül ayı ile birlikte güncellenen promosyon rakamları 2023 yılının nisan ayı ile birlikte duyurulmaya devam ediliyor.

Yeni yıl ile birlikte yaşanan gelişmelerden emekli promosyon rakamları da nasibini aldı. ING Bank tarafından güncellenen promosyon ödemesi ise emekli vatandaşların dikkatini çekti.

hhhhhhhsiz-1.jpg

NİSAN AYI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI

ING Bank tarafından nisan ayı emekli promosyonları güncellendi. Neredeyse her ay güncellenen emekli promosyonları emekli vatandaşın aldığı maaşa göre veriliyor. Belirlenen maaş aralığına karşılık olarak gelen promosyon ödemesi şartların sağlanması halinde hesabınıza yatırılıyor. Peki ING Bank güncel emekli promosyon ödemeleri ne kadar? İşte güncel promosyon ödemeleri şu şekilde;

3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 5.100 TL,

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 5.950TL,

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 7.650 TL

10.000 TL ve üzeri ise 8.500 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN