Bu bayram öğrencilerin yüzü gülüyor! Üniversitelilere 1000 TL bayram harçlığı! Bayram harçlığı başvuru yöntemleri

Bu bayram öğrencilerin yüzü gülüyor! Üniversitelilere 1000 TL bayram harçlığı! Bayram harçlığı başvuru yöntemleri

Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı müjdesi verildi. 1000 TL olarak verilecek bayram harçlığı için araştırmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları yakından takip edilirken öğrenciler de bayram harçlığını ne zaman yatırılacağını araştırıyor. İşte bayram harçlığı hakkında merak edilen tüm detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar kapsamında ekonomi politikalarını güçlendirmek için hazırlıkların devam ettiği belirtildi. Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte koordinasyonlu bir şekilde hazırlıkların devam ettiğini belirten Başkan Erdoğan, seçime doğru yeni sürprizler olacağı açıklamalarıyla yüzleri güldürdü. Açıklamalar hakkında araştırmalar devam ederken 3 konu üzerinde çalışma yapıldığı iddiaları gündeme geldi. Üzerinde çalışma yapılan konulardan bir tanesi de üniversite öğrencilerine harçlık olduğu düşünülüyor. Üniversite öğrencilerine bayram harçlığının ne zaman verileceği ise en çok araştırılan konuların başında yer alıyor. İşte bayram harçlığı hakkında merak edilen tüm detaylar…

BAYRAM HARÇLIĞI NE ZAMAN VERİLECEK?


Üniversite öğrencilerini verileceği söylenen bayram harçlığının 1000 TL olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte seçim hazırlıklarına devam edildiği belirtildi. Çalışmalar kapsamında üniversite öğrencilerini de içeren yeni düzenlemeler yapılacağı iddiaları gündeme geldi.

para-verilmesi.jpg

İlerleyen haftalarda konu hakkında net açıklamaların yapılması bekleniyor. Bayram harçlığı kapsamında ne zaman yatırılacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Üniversite öğrencilerine 1000 TL'lik bayram harçlığı müjdesini önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN