Bu da elektrikli Passat'ın Euro NCAP çarpışma testi sonucu! Duvara toslayınca patlıyor mu?

Bu da elektrikli Passat'ın Euro NCAP çarpışma testi sonucu! Duvara toslayınca patlıyor mu?

Dünyada yayılmaya başlayan elektrikli araçlar her geçen gün bir yenisi ile piyasada yerini alıyor. Bu kez Volkswagen yeni elektrikli Passat aracıyla karşınıza çıkıyor. Euro NCAP testine giren Yeni Passat duvara toslayınca bakın ne oluyor?

Son yıllarda elektrikli araçlar yaygınlaşırken yeni modellerde piyasaya çıkmaya devam ediyor. Her seferinde yeni bir özellikle gündeme gelen araçlar dikkat çekerken bu kez de Volkswagen'in elektrikli Passat’ı adından söz ettirecek. ID.7'nin Euro NCAP çarpışma testine giren aracın sonucu da herkes ve şaşkına çevirdi. Peki, elektrikli Passat duvara toslayınca patlıyor mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

PASSAT DUVARA TOSLAYINCA NE OLUYOR?

Volkswagen'in ID.7'nin Euro NCAP çarpışma testine giren Elektrikli Passat, yayınlanan görüntüler ile birlikte sosyal medyanın gündemine düştü. Yapılan çarpışma testi sonucunda elektrikli Sedan sonuçları şu şekildedir:

Yetişkin yolcu güvenliği testinden %95,

Çocuk yolcu testinden %88,

Yaya testinden %83

Aktif güvenlik özellikleri testinden ise %80 skor elde ederek kalitesini konuşturdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN