Bu fiyata böyle elektrikli yok! Hem 1 milyon km garanti, hem de tam bir arazi canavarı Ssang Yong Torres

Bu fiyata böyle elektrikli yok! Hem 1 milyon km garanti, hem de tam bir arazi canavarı Ssang Yong Torres

Bu fiyata böyle elektrikli otomobil piyasada yok! Hem 1 milyon kilometre garantisi veriyor, hem de tam bir arazi canavarı! İşte yeni SsangYong Torres modelin özellikleri ve Türkiye fiyatı....

KG Mobility tarafından satın alınan Güney Koreli otomotiv devi SsangYong, geçtiğimiz aylarda tasarım harikası Torres modelini Türkiye pazarına sunmuştu. Şimdi ise marka, Torres'in tamamen elektrikli versiyonu olan Torres EVX ile sürdürülebilir mobiliteyi vurguluyor.

100 KİLOMETREYE 8 SANİYEDE ULAŞIYOR

ssangyong-torres-evx-ne-kadar-1.jpg

Torres EVX, 152 kW (206 PS) maksimum güç ve etkileyici 339 Nm maksimum tork üreten senkronize elektrik motoru ile donatıldı. Bu motor, 175 km/s'lik maksimum hıza ulaşabilen Torres EVX'in 0-100 km/s hızlanmasını sadece 8,11 saniyede tamamlamasını sağlıyor.

TEK ŞARJLA 636 KİLOMETREYE KADAR MENZİL

ssangyong-torres-evx-ne-kadar-2.webp​​​​​​​

Otomobilin kalbinde yer alan 73,4 kWsa kapasiteli 400V'luk lityum demir fosfat (LifeP04) batarya, kullanıcılarına etkileyici sürüş menzilleri sunuyor. Koreli üretici, karma kullanımda WLTP'ye göre 463 km, şehir içinde ise etkileyici 635 km'ye kadar menzil vaat ediyor.

37 DAKİKADA YÜZDE 80 ŞARJ

ssangyong-torres-evx-ne-kadar-3.jpg

Batarya dolum süreleri de oldukça dikkat çekici. 11 kW AC şarj ile Torres EVX, 9 saatte sıfırdan yüzde 100'e ulaşabiliyor. Ayrıca, 100 kW DC hızlı şarj cihazı kullanıldığında ise 37 dakikada yüzde 20-80 arası dolum sağlanabiliyor.

1 MİLYON KİLOMETRE GARANTİSİ

ssangyong-torres-evx-ne-kadar.jpg​​​​​​​

SsangYong, Torres EVX'in bataryası için 10 yıl veya 1 milyon km garantisi sunuyor. Şehir içi kullanımda 100 km'de 13,6 kWsa enerji tüketimi sağlayan model, karma kullanımda ise bu değeri 18,7 kWsa'e kadar çıkarıyor.

TÜRKİYE FİYATI NE KADAR OLACAK?

ssangyong-torres-evx-ne-kadar-4.webp

Türkiye pazarındaki beklentilere uygun olarak belirlenen fiyatıyla dikkat çeken Torres EVX, 1 milyon 590 bin TL'den satışa sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN