Bu gece yarısı depoları doldurun! Aylar sonra ilk kez olacak: Motorine flaş zam

Bu gece yarısı depoları doldurun! Aylar sonra ilk kez olacak: Motorine flaş zam

Son dakika haberine göre, 19 Haziran Pazartesi günü akaryakıt fiyatlarıyla ilgili zam ve indirim haberleri gündemi meşgul ediyor. Motorin fiyatları ve benzin litre fiyatı başta olmak üzere, akaryakıt pompa fiyatları Haziran ayı başından bu yana birçok kez zamlanmıştır. Geçtiğimiz hafta brent petrol ve dolar/TL kurundaki yükselişin etkisiyle bu gece yarısı bir kez daha değişeceği bildiriliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerdeki güncel benzin ve mazot fiyatları haberimizde...

Son dakika haberine göre, geçtiğimiz hafta Brent petrol fiyatı 77 dolar seviyesine yaklaşarak yükseliş kaydetti. Bu artışta, Çin'deki enerji talebinin artması ve doların diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesi etkili oldu. Ancak, doların Türk Lirası karşısında rekor seviyelerde seyretmesi, akaryakıt fiyatlarını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu durum, benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgilenen araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor.

MOTORİNE 1,64 LİRA ZAM

mazot

Son haberlere göre, motorin fiyatlarına bir kez daha zam yapılacak. 7 Haziran'da gerçekleşen 1,36 TL'lik zamdan bir gün sonra, 1,37 kuruşluk bir zam daha gerçekleştirildi. 20 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde, motorin fiyatları bir kez daha artacak. Bu zamla birlikte, motorin fiyatları 1,64 TL yükselerek 24 liranın üzerine çıkacak.

Benzin fiyatları için şu an için herhangi bir zam veya indirim haberine rastlanmamıştır. Önceki tarihlerde gerçekleşen zam iptalleri ve sonrasında yapılan zamlarla birlikte, benzin fiyatları istikrarlı bir seyir izlemektedir.

Son haberlere göre, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 19 Haziran 2023 Pazartesi günü akaryakıt pompa fiyatları şu şekilde güncellendi:

İstanbul'da benzin fiyatı 24.02 lira olarak belirlendi, motorin ise 22.16 lira oldu. Ankara'da benzin fiyatı 24.42 lira olarak uygulanırken, motorin fiyatı 22.59 lira olarak belirlendi. İzmir'de ise benzin fiyatı 24.41 lira, motorin fiyatı ise 22.67 lira olarak güncellendi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN