Bu hafta dolardan kurtulmak isteyenlerin haftası! İslam Memiş'ten FED kararı öncesi önemli uyarı

Bu hafta dolardan kurtulmak isteyenlerin haftası! İslam Memiş'ten FED kararı öncesi önemli uyarı

13 Aralık akşamı saat 21.00'de açıklanacak olan FED faiz kararı öncesi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. ‘Bu hafta dolardan kurtulmak isteyenlerin haftası!’ diyerek yatırımcıları farklı yatırım araçlarına yönlendirdi.

Devamlı dalgalı seyirde olan piyasayı yakındak takip eden yatırımcılar için Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Bu hafta dolardan kurtulmak isteyenlerin haftası" diyerek yatırımcılara önemli uyarılar verdi. Bu hafta açıklanacak olan FED faiz kararı, dolar, altın, borsa ve kripto para yatırımlarını doğrudan etkileyecek.

FED FAİZ KARARI PİYASALARIN GÜNDEMİNDE

guncel-altin-fiyatlari.webp

FED faiz kararı, 13 Aralık akşamı saat 21.00'de açıklanacak. Özellikle FED Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalar ve ABD'de açıklanacak büyüme verisi, piyasaların odak noktasında olacak. Çin'de açıklanan kötü makroekonomik veriler, Fed kaynaklı iyimserliği azalttı.

'BU HAFTA DOLARDAN KURTULMAK İSTEYENLERİN HAFTASI’

guncel-altin-fiyatlari-1.webp

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada dolar yatırımcılarını euro, sterlin, altın ve gümüşe yönlendirdi. "Bu hafta dolar ile parite yapacakların şanslı haftası olacak. Bu hafta dolardan kurtulmak isteyenlerin haftası. Bu hafta dolar karşısındaki varlıkları al-yat haftası. Bu hafta euro, sterlin, altın ve gümüş alacakların haftası olacak" ifadelerini kullandı.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Gram altın 1.862,27 TL alış, 1.862,51 TL satış fiyatından işlem görüyor.

Ons altın 1.998,78 dolar alış, 1.999,04 dolar satış fiyatından el değiştiriyor.

Çeyrek altın ise bugün 2.979,63 TL alış, 3.045,21 TL satış fiyatından işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN