Bu indirimi görünce aklınızı kaybedeceksiniz: Ayçiçek yağının fiyatı 48,50 TL! Yetişen 2'şer 3'er alıyor...

Bu indirimi görünce aklınızı kaybedeceksiniz: Ayçiçek yağının fiyatı 48,50 TL! Yetişen 2'şer 3'er alıyor...

Yıl başından bu yana en çok zamlanan ürünlerin başında gelen ayçiçek yağı fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Tüketiciler ucuz fiyattan yağ alabilmek için zincir marketlerin indirimlerini takip ederken beklenen haber geldi. Bu indirimi görünce aklınızı kaybedeceksiniz. Ayçiçek yağının fiyatı 48,50 TL'ye kadar düştü. Yetişen 2'şer 3'er alıyor. İşte stokluk yapmalık ayçiçek yağı indiriminin detayları...


Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte peş peşe zamlanan ayçiçek yağı yeni yılda da rekora koşuyor. Vatandaşlar ucuz yoldan evine yağ götürmek isterken marketler tarafından yapılan indirimler merak konusu olmaya devam ediyor. Tüketiciler 'Ayçiçek yağına indirim geldi mi?' sorusunu araştırırken sıcak bir gelişme yaşandı. Bu indirimi görünce aklınızı kaybedeceksiniz! O markette Ayçiçek yağının fiyatı 48,50 TL'ye kadar düştü.

BU İNDİRİM AKLINIZI ALACAK

Günümüzde çoğu kişi internet üzerinden alışveriş yapmakta. Online alışverişlerde uygulanan indirimler merakla takip edilirken güzel haberi duyurdular. Ayçiçek yağında dev indirim başladı. Besler marka 1 litre ayçiçek yağı en ucuz bizimtoptan.com.tr adresi ile vatandaşlara sunuluyor. Ayrıca n11.com üzerinden de Besler marka 1 litre ayçiçek yağı 57,90 TL’ye alınabiliyor.

yeni-proje-2024-03-31t104338-474.jpg

YETİŞEN 2'ŞER 3'ER ALIYOR! İŞTE İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI FİYAT LİSTESİ

Migros marka 2 litre ayçiçek yağı trendyol.com adresinde 87,50 TL’ye satılıyor.

Zer marka 5 litre ayçiçek yağı fiyatı ŞOK marketten online alışveriş ile 134,75 TL’ye kapınıza kadar geliyor.

yeni-proje-2024-03-31t104311-321.jpg

A101 market ile online olarak Abalı marka 5 litre ayçiçek yağını 154 TL’ye alabilirsiniz.

ŞOK online ile ayrıca teneke olarak 5 litre ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlara Biryağ markası 233,04 TL’den 193,90 TL’ye düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN