Bu kampanyanın daha büyüğü yok! Sıfır Fiat Egea sadece 219,950 TL: Bayiye giden 2023 model otomobili kapıyor...

Bu kampanyanın daha büyüğü yok! Sıfır Fiat Egea sadece 219,950 TL: Bayiye giden 2023 model otomobili kapıyor...

Sıfır otomobil hayali kuran tüketiciler bu kampanyayı kaçırmasın. Son yıllarda büyük bir artış gösteren sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları üzerine Fiat tarafında dev kampanya başladı. Yarı fiyatına kadar gerileyen Fiat Egea kampanya dahilinde sadece 219 bin TL'ye satılıyor. İşte tüm detaylar...

FİAT EGEA FİYATLARI YARI YARIYA İNDİ

Sıfır otomobil almak için para biriktiren vatandaşlara Fiat'tan müjdeli haber geldi. Kampanyasını duyuran Fiat araba sahip olmak isteyenlere öyle bir kampanya yaptı ki alıcılar bile şaşırdı. Bedavadan biraz daha pahalı olan Egea modelinde fiyatlar yarı yarıya indi. Ülkemizde en çok tercih edilen marka ve modellerden birisi olan Fiat Egea kendi sınıfı içerisinde oldukça tercih ediliyor.

Türkiye'de en çok satış yapan otomobil modellerinden olan Egea yeni kampanyası ile dikkat çekti. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler ve küçük bir miktar birikmişi olan vatandaşlar 2023 model araba sahibi oluyor. Ödeme kolaylığı ile birlikte sıfır otomobile sahip olabilirsiniz.

Fiat tarafından yapılan açıklama ile birlikte "Yarısını şimdi, kalanını 1 sene sonra ödeyin" kampanyası başladı. Otomobil almak isteyenlere dev fırsat sunan Fiat Egea nisan ayında bir ilke imza attı. Kampanya dahilinde 219 bin TL ödeme yapan vatandaşlara sıfır araba sahibi olma fırsatı sunuyor.

fiat-fiyatlari.jpeg

FİAT'TAN EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ KAMPANYA

Fiat Egea tarafından paylaşılan kampanya ile birlikte detaylar da yer aldı. Kampanya dahilinde resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı. Yarısını alırken yarısını ise 1 sene sonra ödeyeceğinizi belirten açıklamada, "Kampanyaya ilişkin faiz oranı araç fiyatına göre, kullanılan kredi koşullarına göre ve müşteri tipine göre değişiklik gösterebilir. Kampanya, 24 ay üzeri vadelerde geçerli değildir. Kredi kampanyaları 0 km 2023 model yılı tüm Egea modellerinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya 04.04.2023-02.05.2023 tarihleri arasında geçerlidir" sözleri yer aldı.

wp7860059.jpg

YARISINI ALIRKEN YARISINI DA 1 SENE SONRA ÖDEYİN

Fiat bayilerinde paylaşılan fiyat listesi ile birlikte en düşük fiyata satılan Fiat Egea modelinin Nisan ayı satış fiyatı 439 bin 900 TL olarak belirlenmişti. Paylaşılan kampanya ile birlikte otomobil fiyatının yarısı yani 219 bin 950 TL ödeme yapacaksınız. Ödemeyi yapan vatandaşlar sıfır otomobil sahibi olacak. Fakat 12 ayın sonunda geriye kalan miktarı da ödeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN