Bugün almayan 10 gün sonra hiç alamaz… FED açıkladı: Piyasa şahlandı! Seçim yok zam var

Bugün almayan 10 gün sonra hiç alamaz… FED açıkladı: Piyasa şahlandı! Seçim yok zam var

ABD Merkez Bankası FED faiz kararının ardında piyasalarda hareketlendi. Piyasalardaki güncel durum hakkında açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist Murat Özbülbül, son 10 gün uyarısında bulundu. “Aldınız aldınız” açıklamalarında bulunan Özbülbül bugün alamayan 10 gün sonra hiç alamaz sözleri ile dolar ve gram altına işaret etti. İşte piyasalardaki son durum…

ABD Merkez Bankası FED Faizin sabit kalmasına karar verirken piyasalarda dolar ve gram altın fiyatları da yeniden hareketlendi. Dolar 32.42 TL seviyelerine ulaşırken gram altın serbest piyasada 22.86 TL oldu. İşte piyasalardaki son durum…

ÇİFTÇİNİN ZOR DÖNEMİ

Piyasalardaki hareketlilik hakkında açıklamalarda bulunan Özbülbül, çiftçinin zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Geçtiğimiz yıla göre benzinde %105 mazotta ise %100'lük bir artış olduğunun altını çizen uzman isim, daha da yükseleceğini söyledi. Özbülbül, “Allah çiftçinin yardımcısı olsun. Her şey mazota dayanıyor. Tabii gıda fiyatları da buna bağlı olarak yükselecek. Gıda fiyatları yükselince hepimizi etkiliyor. Sonuç olarak enflasyon kötü bir şeydir. Dar gelirliler, ücretli çalışanlar, dul ve yetimler, emekliler için kötüdür” dedi.

altin-dolar-kapak-2.jpg

SON 10 GÜN…

Yatırımcıları tek tek uyaran uzman isim son 10 gün çağrısında bulundu. Emekli ve çalışanlar için son 10 gün kaldığını ifade Özbülbül, önümüzdeki 4 yıl içerisinde seçim olmayacağını ve zamların peş peşe geleceğini belirtti. Herhangi bir şey almayı planlayanlar için son günler olduğunu ifade Özbülbül, “Herhangi bir şey alacaksanız bunlar son günler. 31 Mart'tan sonra daha pahalı alırsınız. Seçimden sonra her şeyin daha kötü olacağı biliniyor. Döviz yükseliyor, altın yükseliyor. İnsanlar ceplerindeki 3 kuruşu bile yatırmaya çalışıyorlar” sözlerini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN