Bulgaristan Türkiye’den irmik ve bulgur alacak! Üreticiler için altın kapı açıldı: Tedarikçiler…

Bulgaristan Türkiye’den irmik ve bulgur alacak! Üreticiler için altın kapı açıldı: Tedarikçiler…

Türkiye’deki üreticilere bayram ettirecek bir gelişme yaşandı! Bulgaristan Türkiye’den bulgur ve irmik alacak. İşte, üreticilere açılan altın kapının detayları…

Türkiye’nin 2022’de ihracat rekoru kırdığı Bulgaristan, şimdi Türkiye’deki üreticilere yeni bir fırsat daha sundu. Günlük ilanlarını yayınlayan Turkishexporter’a yeni bir ithalat ilanı veren Bulgar bir firma, Türkiye’den bulgur ile irmik alacağını duyurdu.

Bulgar ithalatçıyla iletişim kurmayı isteyen TurkisheXporter kurumsal üyeleri ilandan teklif sunabilecekken, üye olmayanlar ise mobil uygulamayı indirerek kayıt yaptıktan sonra yine teklif sunabilecek.

turkiye-ihracat-1.jpg

İHRACAT İÇİN GENİŞ LİSTELER SUNUYOR

Türkiye’deki en tanınan markalar kadar küçük işletmelere de fırsat sunan TurkishExporter ile global markası Forie, kullanıcılarına sağladığı verimli e-İhracat deneyimiyle pek çok farklı ülkenin gıda sektöründeki ithalatçı listesini üyeleriyle paylaşıyor.

TurkishExporter, diğer platformlardan farklı olarak anlık alım ilanı özelliğiyle sayısız ihracat fırsatları yayımlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN